Светкавица (Търговище) едва не поднесе голямата изненада при гостуването си

...
Светкавица (Търговище) едва не поднесе голямата изненада при гостуването си
Коментари Харесай

Светкавица открадна точка като гост от Спартак

Светкавица (Търговище) едвам не сервира огромната изненада при гостуването си на Спартак (Варна) в срещата от ХIV кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Двубоя се игра на стадион „ Локомотив “ в морската столица и беше следен макар студеното време от многочислена аудитория. Търговищенци откраднаха точка, само че можеха да се приберат с цялостен триумф. На два пъти те повеждаха в резултата, само че спартаклии не се предадоха и изравниха от отсъдените две дузпи.

В 7-ата минута Иван Великов си вкара автогол с глава, откакто трансферира вратаря Иван Атанасов – 0:1. В 55-ата минута рефера от Силистра Димитър Гебешев отсъди най-тежкото наказване – дузпа в интерес на Спартак. Васко Боев от бялата точка беше прецизен – 1:1. Две-три минути по-късно гостите още веднъж излязоха напред след точното попадение на Христо Станчев. В 79-ата минута беше отсъдена втора дузпа в интерес на Спартак (Варна). С осъществяването още веднъж се нагърби Васко Боев, който с прецизен шут фиксира крайния резултат 2:2.

В оставащите до края на мача време спартаклии имаха превес, само че за следващ път пропуснаха доста преференциални положения. В края Ивайло Русев вкара трети гол за домакините с глава, само че реферът Димитър Гебешев видя нарушаване против вратаря Мартин Милонов и анулира попадението.

Салим Салих
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР