„Светия Синод трябва да постъпи и по-остро. Министерски съвет да

...
„Светия Синод трябва да постъпи и по-остро. Министерски съвет да
Коментари Харесай

ДА СЕ ЗАБРАНИ НА БОРИСОВ И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ДА ВЛИЗАТ В ХРАМОВЕ, ДОКАТО НЕ ИЗТЕГЛЯТ ГЛАСУВАНЕТО ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!

„ Светия Синод би трябвало да постъпи и по-остро. Министерски съвет да има възбрана да посещава храмовете, до момента в който не си изтегли Истанбулската спогодба и това да важи за Борисов, Цецка Цачева и всички, които оферират да се гласоподава Истанбулската спогодба “, бе безапелационната позиция на отец Дионисий във връзка на декларацията на Светия Синод, която той приветства.

„ Първото, Министерският съвет, който е дал своя вот такова нещо, би следвало да бъде в възбрана да посещава храмовете на Българската православна черква, в случай че не си изтегли предлагането за ратификация. Има две дами, които не знам за какво са толкоз дейни, изключително за госпожа Цачева се удивлявам, тъй като постоянно съм я възприемал като консервативна, и за госпожа Захариева. Що се отнася до националното посланичество, тези, които си разрешат да гласоподават сходно нещо би следвало незабавно да бъдат отлъчени от църквата”, сподели отец Дионисий.

Отец Дионисий назова и либералистката общественост, която подържа Истанбулската спогодба „ паплач “, като акцентира, че съгласно него няма ортодоксален християнин, който да не счита по този начин във връзка с щенията за приемане на Истанбулската спогодба.

Недопустимо е министър председателят Борисов да върви да открива храм в Истанбул, да влиза в него, и тук да желае да бъде призната Истанбулската спогодба, която пък не е призната там, сподели още отец Дионисий.

С безусловно самообладание отец Дионисий безусловно ступира и водещите на Нова телевизия, а в този момент следва истеричния джендърски писък по всички малките екрани.

Цялото изявление можете да гледате тук:

https://nova.bg/news/view/2018/01/23/204899/отец-дионисий-да-се-забрани-на-премиера-и-министрите-да-влизат-в-църква/

Afera.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР