Свети Валентин е известен като ден на любовта, но ако

...
Свети Валентин е известен като ден на любовта, но ако
Коментари Харесай

Какво да направите, ако сте с разбито сърце на Свети Валентин?

Свети Валентин е прочут като ден на любовта, само че в случай че са ви разрушили сърцето, този празник може да ви аргументи доста душевен проблеми. Ако през днешния ден ви преследват мемоари от минали връзки, не се тормозете – психотерапевтът доктор Румина Тейлър е специалист по сърдечни въпроси и има отговор на този въпрос.

Съсредоточете се върху връзката със себе си.

След раздялата най-важното нещо, за което би трябвало да се погрижите, сте Вие. Денят на любовта не би трябвало да се свързва с сътрудник. Вие сте най-хубавият си другар, тъй че започнете от там. Освен това помислете за връзките, които имате в живота си. Тези, които те карат да се чувстваш скъп и жив. Дайте приоритет на тези взаимоотношения. Все отново това са най-искрените източници на обич.
Как да се оправим с тъгата от любовна разлъка?
Ако скоро сте прекарали любовна разлъка е доста евентуално да страдате. И това е изцяло обикновено. В тази публикация ще забележим по какъв начин да се пребо...
Прочети повече
Освободете възприятията си посредством действия.

Раздвижете се, като организирате танцово празненство или вършиме подготовка, водена от инструктор, или извършения вкъщи. Движението освобождава хормони за положително въодушевление, тъй че това е идеалният метод да настроите тялото си към позитивно въодушевление.

Можете също да гледате филм, който ще ви развесели. (Просто не гледайте драма!) Ако би трябвало да се чувствате спокойни в средата на целия този безпорядък, посетете още веднъж обичаните си филми или гледайте нещо ново и вълнуващо.

Опитайте се да се отпуснете.
Среща отдалеко за Св. Валентин – за половинките на разстояние
Сезонът на любовта дойде и денят на любовта се втурва към нас с упованието на хиляди влюбени сърца. Ако се чудите по какъв начин да провежда...
Прочети повече
Медитацията е най-хубавият ви другар. „ Това може да са извършения, основани на активност, като умствено вървене или дихателни извършения “, споделя доктор Тейлър.

Ако сте подготвени да се върнете по пътя на запознанствата, тогава Денят на Свети Валентин може да бъде идеалната насочна точка. Започнете с малко, като се запитате: „ Как мога да се срещна с нови хора? “ или „ Как да прекарам срещите с цел да се усещам спокойна? “ И, несъмнено, постоянно молете за помощ или обятия, в случай че в действителност имате потребност от нея.

Имайте поради това: Не забравяйте, че Свети Валентин е просто ден. Така че даже и да наподобява невероятно, не трябва да позволявате един ден да диктува настроението ви. Ако имате потребност от спомагателна поддръжка, това е добре. Винаги можете да се обадите на приятелите си и да разговаряте с тях за всичко, което се случва към вас и света.

По материал на: hypebae.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР