Светещи коледни дръвчета и лампички в разнообразни форми са хит

...
Светещи коледни дръвчета и лампички в разнообразни форми са хит
Коментари Харесай

Светещи коледни дръвчета хит на празничния пазар

Светещи коледни дръвчета и лампички в разнородни форми са шлагер тази година в празничния месец. Това откри репортерската ни инспекция.

Търсенето на играчки за Коледа стартира по-рано тази година. Повечето от магазините, които оферират декорация, заредиха преди седмица, а от няколко дни посрещат и първите си клиенти. Много от тях към момента купували по една-две играчки, други път към този момент се обзавели с нови сувенири за идните празници.

Светещите коледни дръвчета са в разнообразни цветове. Предлагат се в бяло, розово, жълто, синьо, зелено и многоцветни. В магазините могат да се намерят за към 15 лева, а в интернет има и по-скъпи, според от това дали са с LED светлина и какъв брой са високи.

Изключително настоящи тази година са лампичките в разнородни форми. Предлагат се като снежинки, елхички, камбанки и други.Цената им е от 4,80 до 6,90 лева Най-популярните вид гирлянд костват от 2 лева и нагоре, според дължината и дали са LED.

Продължават да бъдат търсени и коледните фигури от текстил, които нашумяха преди няколко години. Фигурките са разнообразни - Снежен човек, Дядо Коледа и други. Най-евтините костват 10 лева

Търсят се залепващи коледни аксесоари за прозорци и порти, разяснява една от продавачките в хасковски магазин. Табли за сервиране с празнични претекстове, подложки за кафе, покривки за маса, чаши за чай, също са измежду по-различните и забавни неща тази година и се купуват, прибавиха от там.

Гирляндите в пъстри цветове не излизат от мода. Предлагат се и панделки за елхата за клиентите, които желаят по-обрана декорация. Венците за врата са на цени от 4-5 лева и се купуват от няколко години насам. Коледните играчки стартират от едно левче броят. Продават се и комплекти.

Най-малките изкуствени елхички костват 3,50 лева Масово се срещат зелени и бели. По-големите са на цена към 12-17 лева, а по-луксозните и с бели връхчета могат да стигнат и до 30 лева, даже и повече.

Търговците чакат от ден на ден клиенти през идващите дни, а в средата на декември чакат взрив.

Dravche

Коледните дръвчета озаряват в разнообразни цветове дома или офиса
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР