Светът зорко следи какво се случва със здравословното състояние на

...
Светът зорко следи какво се случва със здравословното състояние на
Коментари Харесай

Влошава ли се здравословното състояние на Пеле

Светът зорко следи какво се случва със здравословното положение на Пеле. И неслучайно. Все отново той е голмайсторът на Бразилия за всички времена като също и оказва помощ на страната си да завоюва Световната купа през 1958, 1962 и 1970 година
 Пеле, новото му приемане в болница и какво е положението на легендата на футбола
Какво е положението на Пеле

Ето и какво се случва

Доказателство, че всички, изключително бразилците, обичат Пеле и са загрижени за положението му е фактът, че му отдадоха респект след успеха на Бразилия над Южна Корея на мача от това Световно, като издигнаха банер с неговото име и фотография.

През септември предходната година научихме за отстраняването на израстък от дебелото черво на Пеле. Оттогава той постоянно се лекува. От три седмици обаче още веднъж е в болница в Сао Пауло.

Веднага след приемането му лекарите оповестиха в изказване, че футболистът дава отговор добре на лекуването за респираторни инфекции и е подложен на " преоценка на химиотерапевтичното лекуване ".

Новата информация от болничното заведение по отношение на положението на Пеле обаче надалеч не звучи толкоз обнадеждаващо. Според нея в този момент се изискват по-големи грижи, свързани с бъбречни и сърдечни дисфункции заради " прогресията на рака ", написа BBC Sport.

Лошите вести бяха последвани и от изказване на щерка му Кели Насименто в Instagram, където тя написа, че футболистът ще прекара Коледа в лечебното заведение.
 Пеле, COVID-19, Кристиано Роналдо, Марк Уолбърг и кой различен ще се включи в търга на бразилската легенда
Наближава последният огромен търг на великия Пеле

Кои други звезди ще се включат със свои персонални движимости

" Нашата Коледа вкъщи е прекъсната ", написа още тя. И добавя, че дружно с лекарите са взели решение, че по разнообразни аргументи за всички ще е най-добре да останат в болничното заведение, където се поставят всички нужни грижи за Пеле.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР