Светът започва да осъзнава какво става от 24-ти февруари насам.

...
Светът започва да осъзнава какво става от 24-ти февруари насам.
Коментари Харесай

Калин Янакиев: Руският народ е подгизнал от нацистка идеология, върхушката около Путин няма да го свали - пази си дворците

" Светът стартира да осъзнава какво става от 24-ти февруари насам. От толкоз години се събудихме и видяхме, че има свят, сходен на нацистка Германия и това е Путинова Русия. Говореше се, че руснаци, беларуси и украинци са единни, както и за евразийски съюз. Москва обрисуваше витално пространство и определяше кой може и кой не да влиза в НАТО. Има едно жречество към президента Путин. Ние се събудихме в 1938-1939 година Светът осъзна, че Украйна е единствено територията, на която Путин е оповестил война на света ". Това съобщи културологът и мъдрец проф. Калин Янакив пред Българска национална телевизия.

" В Русия има квазинацистка идеология за величието ѝ. Там имаме комплекс за великолепие и комплексираност. Руският народ е подгизнал от нацистката идеология. Интелектуалците, които се опълчват, са малцинство. Русия сега съставлява героите на Достоевски. Едва ли някой може да отговори кой може да смъкна Путин. Спомняте си какво се случи с Хитлер, който разгласи, че ще завладява света. Него кой го смъкна? В Русия нещата се трансформират генерално след изгубена война. Хората към Путин не са онази върхушка на Хитлер. Тази върхушка е надълбоко корумпирана и цинична. Хората към Хитлер не са имали дворци. Най-вероятно някой от шайката може да смъкна Путин, само че са доста навързани и подвластни, тъй като са направили закононарушения против човечеството. Те не желаят да губят лукса, в който тънат. Русия е светата земя на тоталитаризма. Тя не може да прави друго, с изключение на да изнася газ, тъй като не създава нищо. Само най-загубените русофили могат да се вържат, че страната ще стартира да изобретява нещо. Руснаците се намират като в диктаториален режим в Северна Корея ", сподели още Янакиев.

" Българската левица не желае да си скапва връзките с извънредно дясната Русия, към която е обградена от митроносни жреци. Българска социалистическа партия се опасява, че в случай че поддържа Украйна, електоратът ѝ ще премине към " Възраждане ". Това значи, че електоратът ѝ е фашизоиден ", разяснява философът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР