Светът започва да осъзнава истинския характер на Китайската комунистическа партия.

...
Светът започва да осъзнава истинския характер на Китайската комунистическа партия.
Коментари Харесай

Отношението на света към Китай се влошава

Светът стартира да осъзнава същинския темперамент на Китайската комунистическа партия. Тежките неточности на китайското държавно управление в битката с коронавирусната пандемия трансформират отношението към страната измежду държавните управления и страните по света, разяснява в петък в. " Вашингтон пост ".

Въпросът е дали Съединени американски щати ще съумеят да се възползват от този миг, с цел да работят със съдружниците и сътрудниците си, помагайки им да трансформират връзките си с Пекин. Вашингтон би трябвало да направи това както за тяхна, по този начин и за лична отбрана, акцентира американското издание.

Въпреки водената по целия свят агитация на Китайската комунистическа партия, отношението към китайското държавно управление се утежнява по целия свят, до момента в който хората схващат по какъв начин зле ориентираната му политика е влошила страданията им.

Всички са шокирани от първичното прикриване на появяването на заболяването от страна на Пекин, продължаващият и сега отвод на китайските управляващи да споделят значима научна информация, потреблението на помощи и стопански напън, с цел да наградят политическата преданост или да санкционират критиците си. Но комунистическият режим ще направи всичко, с цел да отбрани своите ползи, без значение от вредите за публичното опазване на здравето. Китай заплаши даже да спре даренията на медицински материали за страните, които се осмелят да задълбочат връзките си с Тайван, продължава " Вашингтон пост ".

Най-голяма смяна в отношението към Китай демонстрира Англия, най-близкият съдружник на Съединени американски щати. През януари държавното управление на Борис Джонсън реши да разреши на китайския телекомуникационен колос Хуавей да взе участие в построяването на английската телекомуникационна инфраструктура от ново потомство. Според депутата от консервативната партия Тобаяс Елууд, ръководител на парламентарната комисия по защитата, сега това решение се преразглежда, както и цялостният метод на Лондон към Пекин. Причината е в държанието на Китай по време на коронавирусната рецесия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР