Светът вече е футбол, на Мондиал 2018 не е само

...
Светът вече е футбол, на Мондиал 2018 не е само
Коментари Харесай

Песните на Мондиал 2018

Светът към този момент е футбол, на Мондиал 2018 не е единствено футбол. Спортният конгрес, който сплотява света, завладя и музиката. Както традицията повелява, всяко Световно състезание има собствен химн.

А около него и още няколко песни, които дълго ще ни навяват мемоари за летните страсти на стадиона или пред тв приемника . Ето кои са настоящите шлагери.

Nicky Jam feat. Will Smith and Era Istrefi - Live It Up

Колаборацията бе оповестена за формалния химн на Мондиал 2018 още преди неговия старт. Парчето е ритмично и със несъмнено звучи добре на стадиона. Освен това е завръщането на Уил Смит към рапа след 13 години. Заслужава си да го прибавим и към нашия летен плейлист.



Jason Derulo - Colors

Песента на Деруло е формалният химн на Кока-Кола за Мондиал 2018. А ремиксът с колумбийския реализатор Maluma е не по-малко харесван поради колаборацията сред британски и испански, носеща концепцията за обединяване.



J Balvin and Michael Brun - Positivo

Още една доза положително въодушевление от един реализатор, който няма потребност от Мондиал, с цел да изкара шлагер . Всъщност, другите нови песни на J Balvin определно са по-големи шлагери. Но нали би трябвало да се придържаме към футболния дух.



Nicole Scherzinger - Dancing in the Street

Краткото парче е част от рекламната акция на катарските авиолинии, които са едни от спонсорите на Световното състезание. Със сигурност това не една от стойностните песни на певицата, само че и на нас ни се желае да потанцуваме, като я слушаме . Или да поритаме на улицата, както ни приканва.



Arash Nyusha Pitbull Blanco - Goalie Goalie

Още една любопитна колаборация, която пристигна тъкмо в точния момент - в деня на откриването на Мондиал 2018. Ориенталските ритми също имат място в пъстрата международна картина.



Natalie Oreiro - United By Love

Певицата и актриса, която изгря с присъединяване с в редица латиноамерикански сериали, в този момент употребява Мондиал 2018, с цел да си проправи път към славата още веднъж. Парчето е танцувално и занимателно, само че нищо повече.



Various Artists - Sube la Marea

Панама може да е измежду новобранците на Световното, само че песента, основан за да повдигне настроението на националния тим и почитателите му, несъмнено се оправя добре с тази задача . Оценката на критиците също е висока.



Polina Gagarina feat. Egor Kreed and SMASH - Komanda

Световното в Русия няма по какъв начин да мине без най-малко една съветска ария, отдадена на него.



Demarco Flamenco feat. Sergio Ramos - Otra estrella en tu corazon

И, като за край, една много необикновена, само че и ненадейно добра композиция. Един от най-хубавите испански футболисти Серхио Рамос записа дует , с който да повдигне духа на съотборниците си от националния тим. Е, добре му се получава!

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР