Светът, в който живеем изтощава. Той е неблагодарен. Вие сте

...
Светът, в който живеем изтощава. Той е неблагодарен. Вие сте
Коментари Харесай

Знаете ли, че умората, която ви е обзела, може и да не е ваша!

Светът, в който живеем изтощава. Той е непризнателен. Вие сте изтощени даже и от това, че живеете в него. Уморени сте от прекомерно доста обич, от грижи, които давате на света, който в никакъв случай не дава нищо в подмяна. Уморени сте от неопределеността. Уморени сте от монотонността на всекидневието.

Ето няколко съвета и рекомендации, с чиято помощ ще извършите живота си по-хармоничен, по-приятен и ще повишите равнището на своята сила. Ще станете по-осъзнати и на друго равнище възприемащи живота.

1. Избягвайте контакти с хора, които са ви неприятни и безинтересни. Не привличайте вниманието им, не коментирайте нищо с тях. Избягвайте хора с невисок самоконтрол (пияници, наркомани, и по този начин нататък). Ако почувства някаква уязвимост у вас, „ вампирът “ няма да ви остави, до момента в който не изсмуче нужната му сила.

2. Когато сте на оживени места, изключително измежду възбудени и/или намиращи се под въздействие на алкохол хора (стадион, рок концерт, клуб, протест, фестивали, публичен превоз в пиковите часове, и по този начин нататък), пробвайте се да не допускате непознати покрай гърба си – на 10-15 см от гръбначния дирек минава енергийната ос на индивида, най-уязвимата – за влияние на фините сили.

Добре е да се употребява парфюм с етерични масла от розмарин, евкалипт и карамфил – ароматът им основава към вас мощно защитно енергийно поле (но не прекалявайте, тъй като маслата от тези растения, изключително в съсредоточена форма, имат доста остра и устойчива миризма).

3. Старайте се да не ядете храна, приготвена от нездрави, изтощени, раздразнени или неприятно отнасящи се към вас хора, даже в случай че сте доста гладни – това няма да ви е от изгода, такава храна ще наруши действието на енергийния баланс в организма ви, което може да докара до разнообразни физиологични нарушавания (най-невинното в този случай е разстройство на стомаха).

4. У дома си би трябвало да имате ваше ъгълче, ваше персонално витално пространство – така наречен зона за персонален комфорт, където никой не може да нахлуе без ваше позволение.

5. Внимателно се отнасяйте към откритите предмети, изключително бижута, амулети, персонални движимости – тъй като не знаете ориста на притежателя им – те могат да бъдат заредени с доста отрицателна енергийна информация.

6. Към дарове (особено от не доста симпатични или злобно настроени хора) също би трябвало да се отнасяте с нараснало внимание – доста от тях могат да ви отслабят. Приемайте единствено тези дарове, които са ви „ по душа. “

7. Занимавайте се със спорт: тичане, плуване, фитнес и аеробика, каране на велосипед, и така нататък, и така нататък Физическите извършения са положително средство за струпване на сила, само че единствено при положение, че ви носят наслаждение и приятна отмалялост – „ мускулна наслада “. Грижете се за здравето си – физически нездравият човек не може да устоя на енергийни офанзиви.

8. Не носете движимости на други хора. Никога не използвайте персоналните движимости на заболели и мъртви хора.

9. Бъдете доброжелателни, оптимално дипломатични и психически гъвкави. Опитайте се да стоите надалеч от спорове или да ги смекчавате. Научете се да простите. Не отговаряйте на злото със зло – при неспокойствие и яд ви напущат виталните сили. А омразата опустошава индивида. Не си отмъщавайте. „ Око за око “ е сигурен път към самоизтребление.

10. Усмихвайте се по-често. Научете се да се наслаждавате на всеки ден от живота си, обръщайте внимание на хубостта на заобикалящия ви свят. Обичайте себе си, обичайте хората, обичайте живота!

esotericblog

Още по тематиката:

Мразя те! До гибел те ненавиждам!

 

Ние се ненавиждаме един различен с особена лекост: Мразим дебелите, кльощавите, пушещите, кърмещите. Всички. Мразим, като безшумно се побъркваме. В театъра се играе спектакълът „ Black & Simpson. “ Главните герои са…

Цялата публикация

Стига сте се радвали! Научете се да злобеете и да страдате!

 

Позитивното мислене, емотикони, щастливи фотоси в обществените мрежи, както и  белозъби усмивки – Днес това за признаците  на благополучния човек. Опитваме се да оставаме позитивни от самото начало, като крием…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР