Светът скърби за Коби Брайънт, който загина в катастрофа с

...
Светът скърби за Коби Брайънт, който загина в катастрофа с
Коментари Харесай

Дуейн Уейд: Благодаря ти, че бе мой приятел, Коби!

Светът скърби за Коби Брайънт, който почина в злополука с частен хеликоптер в неделя заран. Колегите му не могат да повярват, че той към този момент не е сред живите. Бившият съотборник на Коби - Дуейн Уейд, разгласява прочувствено видео на прощаване с баскетболната легенда.

" Пристигнах в НБА, с цел да го пъдя. Исках да го доближи. Исках да печеля уважението му. Щом стигнах това равнище, към този момент знаех, че съм направил нещо огромно ", споделя през сълзи Уейд.



" Коби, благодаря ти, дребосъче. Благодаря за всички мемоари. Имаме доста хубави. Сълзите са, тъй като ще ни липсваш. Няма да отмине за ден, седмица, месец или година. Винаги ще ни липсваш, дребосъче "

" Ти си легенда, икона, татко, брачен партньор, наследник, брат и другар. Благодаря ти, че бе мой другар, Коби! Обичам те, братко! "
Леброн Джеймс е безутешен (ВИДЕО) Кадрите са красноречиви
Освен че се изправяха доста пъти един против различен в епични борби, Уейд и Брайънт бяха и съотборници в националния тим на Съединени американски щати, с който са олимпийски първенци в Пекин през 2008 година Тогава Коби носеше капитанската лента.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР