Светът ще се наслади на величествената филмова продуцкия Black Is

...
Светът ще се наслади на величествената филмова продуцкия Black Is
Коментари Харесай

Бионсе представя свой авторски филм - slava.bg

Светът ще се наслаждения на величествената кино продуцкия Black Is King, а режисьор и продуцент на плана е не какъв да е, а носителката на 24 награди Грами – неповторимата Beyoncé Knowles-Carter. Премиерата на дългометражната лента, основана на музиката от албума The Lion King: The Gift и основана в партньорство с Parkwood Entertainment и Disney+, ще се състои две седмици след годишнината от релийза на световния феномен на Disney – блокбъстъра The Lion King (Цар Лъв). Визуалният албум на Beyoncé пресъздава поуките от кино лентата Цар Лъв, които да служат като пример за младото потомство чернокожи.

Black Is King отдава респект на същинските прекарвания на фамилии, посредством роман за млад крал, попаднал във въртележка от изменничества, обич и себеосъзнаване. Съдбата му е предопределена от неговите предшественици, а с помощта на уроците от татко му и упътванията на неговата детска обич, той съумява да придобие нужните добродетели, с които да възвърне дома и трона си.

Освен премиерната дата на Black Is King бе оповестена и дистрибуционна договорка, с помощта на която филмът ще бъде разполагаем в множеството страни от Африканския континент, в това число в Южна Африка, Нигерия, Гана, Етиопия, Намибия, Камерун, Либерия, Бурунди, Сенегал, Того, Сомалия, Бенин, Конго, Кения, Кот д‘Ивоар, Зимбабве, Малави, Габон, Кабо Верде и доста други.

Заснета на многочислени местоположения, синематографията на лентата улавя и свързва красиви хора и пейзажи от разнообразни континенти, започвайки от Ню Йорк и преминавайки през Лос Анджелис, Южна Африка, Западна Африка, Лондон и Белгия. От всички тези невероятни места е селекциониран и несравним екип от артисти и танцьори, които въодушевяват разнообразието на кино лентата и трептящата хореография.

Black Is King е продуциран в границите на една година и се ражда като резултат от разнообразните хрумвания на изобретателния екип, дружно с режисьорите Emmanuel Adjei (филма Shahmaran), Blitz Bazawule (филма The Burial of Kojo), Pierre Debusschere (видеата на Beyoncé към синглите “Mine” и “Ghost”), Jenn Nkiru (филма BLACK TO TECHNO), Ibra Ake (креативен режисьор и продуцент на видеото към песента “This is America” на Childish Gambino), Dikayl Rimmasch (филма CACHAO, UNO MAS), Jake Nava (видеата на Beyoncé към частите “Crazy in Love”, “Single Ladies”, “Partition”), както и сърежисьора и дълготраен сътрудник на Beyoncé - Kwasi Fordjour.

Новият филмов откъс на кино лентата разкрива част от специфичните посетители във кино лентата, измежду които са моделите Aweng Ade-Chuol и Adut Akech, супермоделът Naomi Campbell, Tina Knowles-Lawson, носителката на Оскар, актриса и създател Lupita Nyong’o, изпълнителите Kelly Rowland, Pharrell Williams и JAY-Z, и други Празничният спомен, в чест на изключителната просвета на чернокожите, включва и задачите видеа към песните “Already”, “Brown Skin Girl”, “Mood 4 Eva” и “My Power” – екстревагантност и комбиниране от грациозност и душа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР