Светът се намира в доста тежка обстановка заради коронавируса. Психиката

...
Светът се намира в доста тежка обстановка заради коронавируса. Психиката
Коментари Харесай

Соломон Паси: Психиката ни е разбита

 " Светът се намира в много тежка конюнктура поради ковид. Психиката ни е разрушена. А в този момент имаме и Facebook и точно той играе ролята на международна светкавична експанзия ", съобщи пред Нова телевизия някогашният външен министър Соломон Паси.

Коментарът му е по отношение на митингите в Съединени американски щати след гибелта на негър американец при полицейски арест в Минеаполис. По-различното от предните огромни митинги в Америка са кражбите сега, изясни той.

" Това демонстрира, че хората изнемогват безусловно ", съобщи Паси и разясни, че точно това е новината. " Такива митинги е имало и ще има. Расовият проблем в Съединени американски щати не е решен ", разяснява някогашният външен министър. Тези митинги са нещо обикновено. Паленето и чупенето също е нещо обикновено за митингите на антиглобалистите. " Новото е, че в този момент и крадат “, сподели още Паси.

" Расовият проблем в Съединени американски щати не е решен, макар че това е страната, която е водеща в решаването на расови проблеми. Но въпреки всичко това е била единствената страна, в която е имало революция за анулация на робството “, добави Соломон Паси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР