Светът продължава да тъгува от загубата на любимия актьор Матю

...
Светът продължава да тъгува от загубата на любимия актьор Матю
Коментари Харесай

Медиум видял смъртта на Матю Пери 3 дни преди трагедията

Светът продължава да тъгува от загубата на обичания артист Матю Пери, който сътрудници и другари изпратиха на 4 ноември.

Той е обект на мемоари и диалози в телевизионни излъчвания и изявления в пресата. Така стана известна смразяваща история за предсказване за гибелта му единствено три дни, преди той да си отиде.

Предсказанието е направено при странни условия от фамозен медиум.

Американският екстрасенс Джон Едуард сега е в Австралия с турнето си Crossing Over, където споделял последните си прогнози. Срещата му с фенове на предсказването на събития се състояла в Сидни в сряда, а Матю Пери си отиде в събота.

Според свидетелствата на участничка в диалога на име Карън, Едуард в един миг стопира програмата, поради извънреден контакт с познати единствено нему сили. Сега обаче дамата осъзнава, че очевидно е било поради приближаващата гибел на артиста.

Припомняйки си смразяващия миг в известно телевизионно шоу в понеделник, Карън изяснява, че на срещата е носела в себе си копие от записките на Пери на представлението на Едуард.

Карън свидетелства по какъв начин внезапно медиумът прекъснал диалога и попитал аудиторията: " Някой носи ли книгата " Малка къща в прерията? " и няколко пъти в транс повторил Пери-Прери-Пери-Прери.

" В този миг не се сетих, само че щерка ми подсказа: " Мамо, ти носиш книгата на Матю Пери ", изяснява Карън.

Тъй като на британски думите " Пери " (фамилията на актьора) и " Прери ” (прерия) звучат съвсем еднообразно, дамата не си дала сметка какво тъкмо споделя медиумът.

Дъщерята я подканила:: " Стани, стани, кажи, че носиш книгата на Матю " ", само че Карън била мощно смутена и не станала.

Странното е, че по време на шоуто с присъединяване на Карън се обадил различен почитател на артиста, който подчертал, че бащата на умрелия Матю, артистът Джон Бенет Пери, в миналото е взел участие в телевизионния сериал " Little House on the Prairie ” (Малка къща в прерията). Прочутият сериал е прочут и на българските фенове, излъчен през 80-те години по малкия екран.

Участниците в срещата с медиума Джон Едуард са уверени, че той е предусетил близкия завършек на Матю, който беше най-известен с ролята си на остроумния Чандлър Бинг в " Приятели ". Той бе беше открит мъртъв в джакузи в дома си в Пасифик Палисейдс в събота. Предполага се, че е получил сърдечен арест, в резултат на който се удавя, напомня Mail.online, представен от " Телеграф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР