Светът празнува 25-годишнината на сериала Сексът и градът“, който промени

...
Светът празнува 25-годишнината на сериала Сексът и градът“, който промени
Коментари Харесай

„Сексът и градът“ на 25 години: Георги Тошев със специално интервю с актриси от сериала

Светът чества 25-годишнината на сериала „ Сексът и градът “, който промени облика на дамите в киното. Георги Тошев беседва с две от звездите на сериала - актрисите Кристин Дейвис в ролята на Шарлот и Сара Рамирес в ролята на Че Диас.

Георги Тошев беседва в „ Преди обед “ с актрисата, която играе Миранда в фамозния сериал

Ню Йорк вече 25 години е снимачна площадка на „ Сексът и градът “ и на продължението „ Просто ей по този начин “ . Градът отбелязва с галерия от костюми юбилея на един от най-коментираните и гледани сериали в света.

Как сериалът промени живота на актрисите?

„ Не мога да си показва живота без тези сериали. Това е прелестна история. Като артист в никакъв случай не си намираш работа, която да трае 25 години “, сподели актрисата Кристин Дейвис пред Георги Тошев. 

Новият сериал е от 10 епизода и от нощес се излъчва по една от огромните стрийминг платформи

„ Докато развлекателната промишленост е една форма на капитализъм, е мъчно да има доста персонажи като моя, само че мисля, че киното към момента може да има значима роля в представянето на други идентичности. В един сериал като „ Сексът и градът “ това се случва, тъй че включването не небинарен воин е огромна работа. Това има значение, защото подтиква към значими тематики и този съответен воин провокира доста мощна реакция “, сподели актрисата Сара Рамирес.

Посетителите ще могат да видят дрешника ѝ с облекла и обувки

Гледайте на следващия ден в „ Преди обед “ специфичното студио, отдадено на сериала „ Сексът и градът “ с посетители и изявленията със основателите на сериала. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР