Светът познава Франки Мюниц от хитовия сериал от началото на

...
Светът познава Франки Мюниц от хитовия сериал от началото на
Коментари Харесай

Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

Светът познава Франки Мюниц от хитовия сериал от началото на века " Малкълм ". Там той влиза в ролята на Малкълм, а шоуто има незабравим триумф. Получава доста телевизионни награди, включително премия Еми, както и музикална Грами. Наминиран е и за Златен глобус. 

Няколко години след приключването на фотосите обаче Франки споделя, че не си спомня доста от сериала, с който става знаменит. Всъщност артистът през днешния ден е на 33 години и не си спомня огромна част от живота си, като даже мъчно се разпознава на екран.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

" Повечето хора си мислят, че най-паметните години за мен, са тези, в които снимахме сериала, само че гледайки се, все едно виждам различен човек ", разяснява артистът, представен от Brightside.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

" Ако би трябвало да бъда почтен, даже не си припомням церемонията на премиите Еми през 2001 година Нито че съм номиниран, нито по какъв начин съм се почувствал. "

Виж още: Най-гадните неща, които претърпяха актьорите от ''Игра на тронове''

Актьорът страда от забележителна загуба на паметта, въпреки че като дете не считал, че има нещо неправилно с него. Струвало му се обикновено хората да не помнят неща и събития. Причината за тази загуба на паметта е към момента мистерия, само че се знае, че нееднократно е претърпявал исхемични офанзиви и мини инфаркти, което значи, че мозъкът му има проблем с кръвоснабдяването.

Виж още: Може и да не ви се има вяра, само че това са двойници, а не звезди! Вижте удивителните прилики!

Франки обаче не разрешава на заболяването да му пречи да се любува на живота. Въпреки че актьорската му кариера не претърпя кой знае какво развиване, той намира нова пристрастеност - автомобилният спорт, в който е професионален играч. 

Единствено го плаши, че ще не помни хубавите мемоари. Тук обаче идва на помощ годеницата му Пейдж, която води дневник и записва всичко най-важно и позитивно в живота на Франки. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР