Светът остана разтърсен след смъртта на k-pop звездата Сули. 25-годишната

...
Светът остана разтърсен след смъртта на k-pop звездата Сули. 25-годишната
Коментари Харесай

Защо звезди на кей-поп жанра избират самоубийството?

Светът остана разтресен след гибелта на k-pop звездата Сули. 25-годишната певица беше открита мъртва, като главната и единствена версия е самоубийство.

Сули беше в действителност огромна звезда в жанра. Само в Instagram певицата има над 6 млн. почитатели.
               

A post shared by (@billboard_ina) on Oct 15, 2019 at 2:36am PDT

Животът на тези звезди не е по никакъв начин лек. Те постоянно са определяни за идоли и са почитани от почитателите като божества. Техните контракти са извънредно тежки - в тях има даже условия за оптимално тегло на изпълнителите.

В последните 15 години са умрели ужасяващо доста k-pop звезди. А по-ужасяващото е, че точно славата е причина за тяхната гибел. Те взимат решение за самоубийство след злокобно количество стрес, напрежение и други тъмни страни на славата. Каналът във vbox7 споделя:

Ким Джонгхюн

Той беше една от звездите на групата SHINee. Но стресът си споделя думата. Праща известие на сестра си, в което я моли да му каже, че се е справил добре във всичко, а след това ѝ написал " довиждане ". Когат отя се свързала с полицията, към този момент било късно. Ким бил в безпомощно положение, а по-късно умрял в болница от натравяне. По-късно е открито и предсмъртно писмо, в което той приказва за меланхолия и, че просто желае да изчезне от света.-->
               

A post shared by (@warmjong) on Oct 12, 2019 at 12:16pm PDT

Тани

Едва на 22 година, прибирайки се от работа в дребните часове на нощта, звездата самокатастрофира и умира в пожара, избухнал в колата при конфликта. Предполага се, че Тани е бил изнемощял.
               

A post shared by (@respectl123) on Apr 16, 2018 at 7:07pm PDT

Ан Со Джин

Певицата нашумява в Корея, а след това и по целия свят с присъединяване си в шоу за гении. През 2015 година става част от известната женска група, само че след това договорът ѝ е преустановен. Изпада в дълбока меланхолия и през същата година скача от 10-и етаж на постройка. Почива на 22 година
               

A post shared by @ on Feb 25, 2019 at 8:59am PST

U;NEE

Актрисата има мъчно детство, само че през 90-те години е една от любимките от дребния екран. През 2003 година стартира музикалната ѝ кариера, която е доста повече от просто сполучлива. През 2007 година обаче поставя завършек на живота си. Тя е страдала от дълбока меланхолия, а най-после е станала и жертва на онлайн тролове.
               

A post shared by (@josh_interrupted) on Oct 14, 2019 at 7:33pm PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР