Светът определено не е това, което беше, а същото важи

...
Светът определено не е това, което беше, а същото важи
Коментари Харесай

Ставаме част от живота на Марк Уолбърг

Светът несъмнено не е това, което беше, а същото важи за доста други неща. Марк Уолбърг да вземем за пример. Филмите на Марки Марк, както беше прочут артистът в най-хубавите си години, не се радват на особена известност, само че и качеството способства за това.
 Марк Уолбърг, Реа Дюрам и годишнината от сватбата им
Какво честват Марк Уолбърг и Реа Дюрам

Десет години и чеитири деца по-късно

Въпреки всичко Уолбърг си е човек за образец, тъй като с изключение на артист, е продуцент и много сполучлив предприемач. Нещата му се получават, само че с доста труд.

Новото начинание на Марк Уолбърг пък ще ни приближи оптимално до него и света му. Заедно с HBO Max артистът ще продуцира документална процедица за живота си - Wahl Street (харесва ни закачката с Уолстрийт).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mark Wahlberg (@markwahlberg) на Фев 2, 2020 в 6:48 PST

В осем епизода ще забележим както триумфите, по този начин и неуспехите на Уолбърг. Разбира се, ще надникнем и зад това по какъв начин управлява бизнеса си, написа The Hollywood Reporter. Надяваме се, че ще научим и малко повече на нечовешкия му режим.
 Дневният график на Марк Уолбърг е от друго измерение
Дневният график на Марк Уолбърг е от друго измерение

Такива желаеме да станем, когато пораснем

Снимките на Wahl Street би трябвало да стартират през месец декември, само че за момента няма информация по кое време ще забележим крайния резултат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР