Светът няма как да не се вълнува, когато нов член

...
Светът няма как да не се вълнува, когато нов член
Коментари Харесай

Как детето на принц Хари и Меган Маркъл вече оставя отпечатък в историята ?

Светът няма по какъв начин да не се вълнува, когато нов член на английското кралско семейство е напът да се появи на бял свят.

И въпреки че първородното дете на херцога и херцогинята на Съсекс най-вероятно в никакъв случай няма да седне на престола, въпреки всичко събитието е от историческо значение .

Освен че бебето ще бъде първият правоприемник на принц Хари, то ще бъде и първото дете от смесена раса в кралското семейство от 19 в. насам . Смята се, че преди два века кралица Шарлът е била от кавказки и африкански генезис.

 Меган Маркъл жанр Getty

Детето ще бъде и първият член на фамилията, отглеждано във Фрогмор Котидж . Това е изборът на Хари и Меган за нов дом, където ще могат да отглеждат детето си в по-спокойна конюнктура. Фрогмор Котидж в Уиндзор мина през главен ремонт, като се приказва, че една от стаите е предопределена за майката на херцогинята – Дория Рагланд .

Наследникът ще бъде първият член на кралското семейство с опция за двойно поданство . Това съвсем се случва, когато Едуард Осми и американката Уолис Симпсън желаят да се оженят, само че кралят абдикира, тъй като сватбата с разведена жена е срещу кралския протокол. Въпросното предписание към този момент е анулирано, тъй че детето умерено би могло да се възползва от двойно поданство.

 Меган Маркъл Дориа Рагланд Саманта Маркъл Getty

Останалата нестандартност в фамилията на херцога и херцогинята на Съсекс обаче е по техен личен избор. Меган Маркъл към този момент провежда две бебешки празненства (едно в Съединени американски щати и друго в Англия) и взе решение да не театралничи пред фотографи часове след раждането, както се чака от майките в кралската фамилия.

Полът на бебето няма да бъде разгласен преди раждането, само че какво друго знаем за бебето и неговата поява през идните дни , сверете часовника си в галерията ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР