Светът няма да се върне към състоянието си от преди

...
Светът няма да се върне към състоянието си от преди
Коментари Харесай

Бил Гейтс с прогноза за края на пандемията

 Светът няма да се върне към положението си от преди коронавирусната пандемия преди 2022 година – това съобщи милиардерът и съосновател на Microsoft Бил Гейтс.

" В най-хубавият случай след две години от този миг нататък бихте се завърнали, в частност за някои неща от региона на опазването на здравето,  в идеалния случай там, където бяхте при започване на 2020 година “, съобщи Гейтс в изявление за нюйоркското списание Intelligencer.

Гейтс акцентира, че с цел да се случи този сюжет, ще би трябвало да бъдат създадени няколко ефикасни коронавирусни ваксини и да бъде задействано тяхното всеобщо произвеждане.

" В този случай през 2021 година пандемията ще стартира да понижава, а през 2022 година международната пандемия би трябвало да завърши ", добави милиардерът.

По-рано през вчерашния ден американският президент Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати ще разполагат с първата си ваксина против ковид след няколко седмици, съобщи БНР.

Говорейки по Fox News, той отхвърли да е притискал който и да било да пусне коронавирусна ваксина по политически аргументи.

Тръмп добави, че незабавно откакто имунизацията бъде налична, държавното управление ще бъде готово да я достави " неотложно “.

Междувременно бащата на създателя на компанията " Microsoft " и прочут човеколюбец Уилям Гейтс-старши умря на 94-годишна възраст, написа Бил Гейтс в личния си блог.

" Вчера татко ми умря умерено вкъщи, заобиколен от фамилията си. Ще ни липсва повече, в сравнение с в този момент можем да си представим. Изпитваме тъга, само че и признателност. Смъртта на татко ми не беше непредвидена, той беше на 94 години и здравето му се утежняваше. Ще имаме време да размислим какъв брой щастливи сме били да имаме толкоз прелестен човек в живота си в продължение на доста години ", написа Бил Гейтс.

Гейтс-младши означи, че " прави оценка тихото въздействие ", което татко му е оказал на практика във всеки аспект от живота му, като акцентира правната помощ на Гейтс-старши в ранните години на " Microsoft ".

Гейтс означи изключителния принос на татко си в областта на благотворителността.

" Фондация Бил и Мелинда Гейтс " нямаше да се трансформира в това, което е през днешния ден, без татко ми. Повече от всеки различен той е оформил полезностите на фондацията ", споделя Бил Гейтс.

Както отбелязва в. " Ню Йорк Таймс ", заболяването на Алцхаймер стана причина за гибелта на Гейтс-старши.

" Баща ми беше " същинският Бил Гейтс ". Той беше всичко, което се пробвам да бъда, ще ми липсва всеки ден ", написа създателят на " Microsoft " в Туитър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР