Светът на и ароматите е заобиколен от много митове. Как

...
Светът на и ароматите е заобиколен от много митове. Как
Коментари Харесай

Как да изберем точния парфюм за нас?

Светът на и ароматите е заобиколен от доста легенди. Как да не попаднете в уловката на маркетинговите трикове и да намерите ароматът, който най-вече ви подхожда – ето няколко съвета от Вероника Бруховецкая, парфюмерист и притежател на парфюмерийно студио в Москва.
Основният фактор при избора на мирис не е, че той е съвременен или това, че някой от обкръжението ви го харесва, а че точно вие го харесвате. Друг мит е, че цената на парфюма е гаранция за качеството му.
 Учени пресъздават парфюма на Клеопатра отпреди 2000 години Учени пресъздават парфюма на Клеопатра отпреди 2000 години
Много историци са се опитвали да дефинират какъв брой красива е била тя, надалеч по-малко са се чудели по какъв начин е ухаела. Сега, учени считат, че са...
„ Нищо не зависи от цената, тъй като на стандартния всеобщ пазар има аромати, които са направени с висококачествени съставки. Разбира се, това не прави аромата на стилната нова марка по-лош от аромата на към този момент одобрена марка. Трябва да се концентрирайте единствено върху носа си, върху възприемането на аромата – без значение дали ви харесва или не “, сподели парфюмеристът пред радио „ Спутник ”, представено от БГНЕС.
Друга маркетингов трик е разделянето на мъжки и дамски аромати.
“Няма разделяне по пол при ароматите. Ние използваме едни и същи съставки, когато сътворяваме условно казано „ мъжки ” и „ дамски ” парфюми. Няма такова разделяне и схващане в професионалните среди. Например дамите могат умерено да купуват мъжки парфюми, в случай че ароматът им харесва и считат, че им подхожда ”, поучава парфюмеристът.
И в умозаключение, Вероника Бруховецкая развенча известния мит, че кафето може да помогне при избора на мирис.
 6 съвета по какъв начин да изберем подобаващ парфюм 6 съвета по какъв начин да изберем подобаващ парфюм
Изборът на парфюм е виновна задача, която не трябва да подценяваме. Той е също толкоз определящ за нашия персонален жанр, колкото облеклата...
“ не освежава рецепторите, също така то е доста мощен дразнител за мозъка. Ако подушите дузина аромати и по-късно изпиете чаша мощно кафе, по-късно въобще няма да се ориентирате измежду парфюмите. Можете да освежите рецепторите си единствено с вода и чист въздух. Други фактори няма “, съобщи тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР