Светът на двойката е много сложен. Неразбирателството, емоциите или егото

...
Светът на двойката е много сложен. Неразбирателството, емоциите или егото
Коментари Харесай

Идеи за нов старт на връзката

Светът на двойката е доста комплициран. Неразбирателството, страстите или егото могат да значат, че двойка, която се обича доста, в последна сметка скапва връзката си. Какво в действителност се е случило? Е, не е имало задоволително мощ или връзка, с цел да може да се разрешат споровете, които неизбежно пораждат в една двойка. И това е че, както се споделя, " Любовта не е задоволителна ", т.е. да се обичате един различен, не е задоволително, с цел да съществува една връзка. Трябва да има схващане, почитание и откровеност. 

В тази публикация ще открием по какъв начин да започнете още веднъж връзка със същия човек, в случай че след раздялата сте осъзнали, че не желаете да сте един без различен.
5-те най-чести женски упования за мъжка обич, които пречат на връзката
Любовта значително е една илюзия. Заблуда, тъй като ние имаме една визия за връзката и за индивида, в който сме влюбени. Тази п...
Прочети повече
1. Любов или обвързаност?

Важно е, преди да решите да опитате още веднъж с колегата си, да помислите за естеството на страстите си. Искате ли да опитате още веднъж, тъй като го обичате или тъй като изпитвате прочувствена обвързаност? Привързаността е взаимозависимост, т.е. да не искаш да се отделиш от този човек не от обич, а тъй като чувстваш, че „ имаш потребност от него “.

Ако е по този начин, предлагаме ви първо да се опитате да се оправите сами, да изградите още веднъж живота си и по-късно, когато сте още веднъж цялостни, можете да решите дали желаете да се върнете при този човек или не. Важно е възприятието, което ви кара да опитате още веднъж да не е на взаимозависимост, а да е чисто любящо и прочувствено.

2. Илюзията е от значително значение, с цел да започнете от нулата

Ако желаете да започнете от нулата с колегата си, значимо е да има възторг и предпочитание да опитате още веднъж. Имайте поради, че когато една връзка се разпадне, на гърба ви има доста тежести, които би трябвало да изчистите: крясъци, разногласия, мъчителни мемоари...
Признаци, че сте в подобаващата връзка
Кризата в връзките може да " удари " всяка връзка ненадейно и да разклати даже най-силните такива. Без значение какъв брой сте близки с па...
Прочети повече
Вашият възторг, вашата ангажираност и възторг ще са от значително значение. Освен това и двамата би трябвало да отидете на същия път, с цел да има смисъл да опитате още веднъж.

3. Самокритика

За да започнете още веднъж връзка със същия човек, също по този начин ще е значимо да приемете грешките си и да се опитате да не ги вършиме още веднъж. Важно е да приемете, че и двамата сте частично отговорни и също да си простите един на различен. Хората се трансформират, те могат да подобрят някои настройки и да израстват в персонално отношение. Ето за какво, в случай че и двамата се съгласите да опитате още веднъж, значимо е да сте почтени със себе си, да знаете какви са грешките си и да обещаете да ни допускате отново.

4. Простете и забравете да започнете от нулата

Друг от главните препоръки, с цел да можете да започнете от нулата с колегата си, е да простите на предишното. Ще бъде неефикасно да пробвате още веднъж, в случай че на всеки няколко дни или седмици си спомняте или упреквате отрицателни аспекти, които сте претърпели в предишното. Започвайки от нулата, вие се пробвате да извършите чист лист, пробвайки се да изчистите връзката си от негативност и се пробвате да й дадете нова посока. 
Нереалистични упования, които пречат на любовта
Много хора сякаш идеализират любовта. Вярват, че всичко може да е надали не вълшебно и, когато попаднат в действителна връзка, дори и ч...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР