Светът на бокса има своя първи безспорен световен шампион в

...
Светът на бокса има своя първи безспорен световен шампион в
Коментари Харесай

Еди Хърн: Трети мач между „Канело“ и „GGG“ би донесъл най-много пари на шампиона

Светът на бокса има своя първи неоспорим международен първенец в суперсредна категория в лицето на Саул „ Канело “ Алварез, само че мексиканецът надалеч не е подготвен да спре до тук, защото има работа за извършване против най-големия си конкурент - Генадий „ GGG “ Головкин.

Еди Хърн прикани двамата да завършат трилогията си, защото това ще е мачът, който би донесъл най-вече пари на първенеца.

„ Той (Алварез) ще прегледа всичките си оферти и ще реши с кого да се боксира. Мисля, че пердах с „ GGG “ ще е в действителност доста огромен. Предстои му обединяване на пояси. „ GGG “ против „ Канело “ е голяма борба и евентуално ще е най-печелившата за „ Канело “, сподели английският промоутър пред IFL TV, представен от DAZN.

Двамата спортисти към този момент имаха опция да се боксират на два пъти. В първия им дуел през 2017 година те приключиха наедно, а година по-късно съдиите изненадващо избраха Алварез.

Мексиканецът за последно победи Кейлъб Плант на 6 ноември, с цел да му отнеме пояса от IBF.

Головкин пък не се е бил от 2020 година, когато нокаутира Камил Жеремета, а през декември ще гостува в Япония за борба с Рйота Мурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР