Светът е все по-близо до създаването и прилагането не на

...
Светът е все по-близо до създаването и прилагането не на
Коментари Харесай

Първото нещо, което Бил Гейтс ще направи след ваксинирането си срещу COVID-19

Светът е все по-близо до основаването и използването не на една, а на няколко ваксини против ковид, който съумя радикално да промени живота ни в последната близо година. Това прави и прогнозите за 2021 година надалеч по-оптимистични, само че към момента има доста въпросителни.

Името на Бил Гейтс бе това, което се свързваше и продължава да се свързва с редица тайни теории за COVID-19, имунизациите и чипирането. Фондацията на създателя на Microsoft и брачната половинка му Мелинда подари големи суми за научни разработки, с цел да може по този начин нужната ваксина да стане факт допустимо най-скоро.

И в този момент, когато резултатите от тестванията са все по-обнадеждаващи, милиардерът гледа в близкото бъдеще, където вижда себе си към този момент имунизиран . И знае кое ще е първото нещо, което ще направи след слагането на имунизацията.
 Снимка 506518

Гейтс прави оценка позитивните страни на пандемията и самоизолирането - повече време за фамилията и за четене на книги, само че няма самообладание животът да се върне към естествения си темп . А най-вече му липсват срещите с околните другари и бизнес сътрудниците.

В премиерния епизод на подкаста " Bill Gates and Rashida Jones Ask Big Questions ", който милиардерът води дружно с актрисата Рашида Джоунс, двамата се пошегуваха, че първото нещо, което предприемачът ще направи, е да прегърне Боно от U2 .
 Кание Уест, Бил Гейтс, имунизациите и покровител ли е рапърът на тайните теории
Кание Уест против Бил Гейтс и чипирането

Позицията на един предстоящ президент

Музикантът взима присъединяване в редица начинания на фондацията на Гейтс, поддържа напълно активността й, а и двамата са си доста близки другари. Затова и ще го " изненада " със мощна прегръдка , предава Bussines Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР