Светът е кино. Предстои голямата нощ на големите победители и

...
Светът е кино. Предстои голямата нощ на големите победители и
Коментари Харесай

Опънаха червения килим пред „Долби тиътър“! Над 500 полицаи пазят Оскарите

Светът е кино. Предстои огромната нощ на огромните спечелили и на огромните губещи. След няколко часа в Лос Анджелис на 90-ата гала „ Оскар ” ще бъдат раздадени най-престижните оценки в киното. Така сезонът на премиите публично ще бъде закрит.

Червеният килим е постлан, текат последни мерки. Над 500 служители на реда ще наблюдават за сигурността на място, оповестява Нова телевизия.



През последните няколко месеца свадите със половото принуждение в Холивуд превзеха заглавията във вестниците. Много известни актриси описаха за техните прекарвания при започване на кариерите си. Очаква се този въпрос да е измежду главните, които ще се дискутират на аления килим. Част от церемонията също ще бъде отдадена на този проблем и на придвижването „ Me Too”.

Изключително доста дами са номинирани тази година. Номинирани са и филми, които преглеждат комплицирани и спорни женски харакетир.

Органзиаторите на филмовите награди са понижили броя на упълномощените публицисти за по този начин наречените „ стендъп позиции”. Оказва се, че даже CNN няма право за тях.

Междувременно стана ясно, че някои от звездите са си спретнали прелиминарен ваучър в Лос Анджелис. Сред тях и номинираната за най-хубава женска роля за „ Аз, Тоня “ Марго Роби, оповестява tmz.com. Красавицата била в звездна компания – Лесли Ман, Кристен Стюърт, Джейми Дорнан, Даниел Калууя, Ейдриън Броуди и други Всички те били поканени на вечеря от създателя на мистериозни романи Чарлс Финч.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ПОДРОБНОСТИ ЗА НАЙ-БЛЯСКАВОТО КИНОСЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР