Светът е дигитален и се променя по-бързо от нашите очаквания.

...
Светът е дигитален и се променя по-бързо от нашите очаквания.
Коментари Харесай

Световноизвестни учени и бизнес лидери представят бъдещето на ИТ лидерите в безплатен уебинар

Светът е цифров и се трансформира по-бързо от нашите упования. За да се приспособяваме към протичащото се, явно се нуждаем от по-добри решения. Компютърните науки дружно с физиката и други дисциплини, дават съответен отговор за бъдещето на човечеството и няма нищо по-добро от това да стигнем до тях по най-бързия път, водени от доказани експерти и експерт. Точно такава опция предлага основаният в Швейцария Шафхаузенски софтуерен институт.

На 21 юли, от 12.00 ч. Schaffhausen Institute of Technology (SIT)  отваря порти за целия свят с безвъзмезден уебинар като хазаин на събитието SIT ALUMNI Insights.   Събитието ще се организира в платформата Zoom.

По време на идния уебинар, възпитаниците на SIT ще споделят персоналните си усещания от образованието и изключителните преимущества, които се дават на студентите. Cpeд лeĸтopитe щe бъдe Cepгeй Бeлоycoв, изпълнитeлeн диpeĸтop нa водещата световна компания за киберсигурност, Асrоnіѕ, нoбeлoвият лaypeaт Koнcтaнтин Hoвoceлoв, coфтyepният eĸcпepт Cтaниcлaв Πpoтacoв, Бepтpaнд Maйep oт ЅІТ и дp.

Регистрирайте се и научете повече за новата Магистърската стратегия по Компютърни науки и Софтуерно инженерство  на SIT.
acr04251.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР