Светът днес отбелязва Международния ден на детето. В чест на

...
Светът днес отбелязва Международния ден на детето. В чест на
Коментари Харесай

Светът днес отбелязва Международния ден на детето

Светът през днешния ден отбелязва Международния ден на детето. В чест на празника няколко атракции в София ще с безвъзмезден достъп, като едно от заниманията е Зоологическата градина.

Наред със старите жители на зоопарка, посетителите ще могат видят и новите - двойка бели бенгалски тигри, както и новородените по време на изключителното състояние животни. Софийският зоопарк ще е отворен от 9 до 18 часа, при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, съобщи БНР.

Днес отваря порти и Музикалният спектакъл в София. От 11 ч. ще се играе спектакълът "Да целунеш принцеса ", също със свободен вход.

Университетският спектакъл на Нов български университет ще означи празника с 3-дневен онлайн маратон. Началото е в 11 ч. с постановката "Тошко Африкански " по Ангел Каралийчев.

По същото време в център "Сити марк " ще се играе онлайн постановката "Моят свят ", в която основен воин е един смешник. За първи път след дълго време порти ще отвори и детският теоретичен център "Музейко ".

Панорамата "Плевенска епопея 1877 година " е с вход свободен за най-малките поданици и посетители на града. Безплатно ще работи и къщата-музей "Цар Освободител Александър Втори ". Историческите обекти се отворени при съблюдаване на противоепидемичните ограничения - одобряват се дребни групи до 8 деца и възпитаници, влиза се с маски, обезпечени са дезинфектанти.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР