Светът днес е изправен пред голямо изпитание – милиони хора

...
Светът днес е изправен пред голямо изпитание – милиони хора
Коментари Харесай

Когато светът отново ни посрещне навън – да го уловим със... Samsung Galaxy S20

Светът през днешния ден е изправен пред огромно тестване – милиони хора са принудени да останат в домовете си и когато всичко това завърши, ние евентуално няма да сме същите. Едно е ясно – хубостта в живота ни ще я има още веднъж, и ние, както постоянно, ще желаеме да я осезаем в хубав кадър. И тъй като в този момент е времето да се замислим за нещата, които в действителност вършат животът ни по-вълнуващ и по-добър, през днешния ден ще ви разкажем за новата серия първокласни смарт телефони Samsung Galaxy S20. Умни телефони от последващо потомство, Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra фактически трансформират метода, по който улавяме и възприемаме света към нас. Причината?

Тя е доста елементарна – неповторими екрани, система от камери, които могат да "хванат " всеки подробност, страховит тон и батерия, която устоя още повече. Много повече от остарелия ви телефон.

Най-добрите фрагменти с изумителна непорочност на сниманото

Светът през днешния ден е видео. В момента, когато сме изолирани, видеото е метод да стигнем до околните си. Да разкажем забавна история. Да попълним блога си. Видеото е част от всекидневието. А смарт телефоните от премиум серията Galaxy S20 на Samsung ни оферират опция да получим най-хубавото от всеки кадър и от всеки момент, бъдейки първите смарт телефони в света, снимащи в 8К видео.



И въпреки всичко с какви благоприятни условия разполагат "супергероите " от серията Galaxy S20? По-компактните S20 и S20+ имат съществена 64-мегапискелова камера, а един от четирите датчика на Galaxy S20 Ultra има впечатляващите 108-мегапискела. Помните ли първия си смарт телефон? Е, този е като технология от бъдещето, за която не сте си представяли, че може да съществува. Но е реалност. Даже по-слабото осветяване (което до неотдавна беше огромен проблем за снимки) към този момент не е фактор за качеството на фотоса.

Телефоните от серията Galaxy S20 имат необятни датчици, а със Space Zoom технологията на Galaxy S20 можете да приближите до 100 пъти всеки подробност, който до момента е бил недостижим за камерата на телефона ви.

Можете да извършите по едно и също време фотография и видео. Професионално! Galaxy S20 предлага впечатляващи благоприятни условия за видеозаснемане в 8К. Ще можете да запазите всеки момент от живота си в удивително реалистична картина и качество. А по-късно можете да стриймвате видеото към своя Samsung QLED 8K тв приемник и да се насладите на най-хубавото образно преживяване. Без никакво вибриране на картината. А предната камера прави видеоклипове във впечатляващото 4К качество.



Обичате да слушате музика или аудиокниги? Обичате да се връщате към обичаните си части от 90-те? Имаме вест за вас – Music Share (новата интеграция сред Spotify и Bixby Routines) разрешава свързване на устройството към аудио системата в колата или с високоговорител. Какво значи това ли? Че музиката в никакъв случай не е била толкоз налична, колкото в този момент.

Ако в дните на изолираност приятелите ви ви липсват – несъмнено – разновидността е видеочат. С телефоните от серията Galaxy S20 можете да водите видео диалози с околните си доста по-лесно, освен това в необикновено Full HD+ качество. Помните ли размазания екран на видеовръзката от не доста далечното минало? Е – това към този момент е в историята! Най-хубавото е, че в този момент цялото ви семейство може да влезе в кадър. Можете да говорите с осем другари по едно и също време или с сътрудниците от офиса. Супер потребно във време на "домашен офис " и живот вкъщи.

Искате да споделите с целия свят своите прекарвания? Смятате да превърнете банята си в СПА център за уикенда? 8K видеоклиповете, които можете да вършиме със смарт телефоните от серията на Galaxy S20 ви дават опция да се превърнете в същинска звезда.

А в този момент Samsung си партнира с YouTube, с цел да могат потребителите да качват своите 8K видеа непосредствено. Чудесно, нали?

Но какво още може да имате в случай че държите в ръка телефон от серията на Galaxy S20?

Ами да вземем за пример да получавате и извънреден стрийминг. Можете да търсите и гледате стратегии и продукции на Netflix единствено с една гласова команда към Samsung Daily, Bixby, и Finder.

И не на последно място – извънредно гейминг преживяване. Благодарение на 120Hz опресняването на екрана можете да се насладите на супер равен гейминг – съвършен при съществуването на 5G мрежа.

Станете част от бъдещето. 5G дава началото на ново десетилетие в мобилните нововъведения. Всеки модел от серията – Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra, е подготвен за най-новите 5G технологии. В България Galaxy S20 и Galaxy S20+ са налични в LTE вид, а Galaxy S20 Ultra в 5G ready вид. Това са първите устройства, които могат да обезпечат нови мобилни преживявания, ползващи ниски и високи честоти с национално покритие.

Galaxy S20 са най-сигурните устройства, които Samsung са правили до момента. Защитени са с Knox – водеща в промишлеността мобилна платформа за сигурност на всички равнища – от чипа до софтуера.

Имат по-голяма и по-умна батерия, която се зарежда по-бързо. Моделите Galaxy S20 поддържат 25W бързо зареждане, а моделът Ultra поддържа и 45W супер бързо зареждане.



Убедете се сами! Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra към този момент се оферират от операторите и веригите за потребителска електроника у нас.

Обичате телефонът ви да е в крайник с последните трендове? От Samsung оферират няколко разнообразни стилни и настоящи цвята. Galaxy S20 е разполагаем в галактическо сиво, небесносиньо и особено за дамите – в небесно розово, а Galaxy S20+ – в галактическо сиво, небесносиньо, галактическо черно. Страхотният Galaxy S20 Ultra пък се предлага в елегантно галактическо сиво и галактическо черно.

Дали ще се влюбите в този телефон? Сигурни сме. Направете една фотография, разгледайте вариантите, чуйте обичаната си музика и се насладете на една в действителност бърза операционна система. Кой е споделил, че би трябвало да униваме, единствено тъй като би трябвало да си стоим у дома? От Samsung ни оферират целия свят, събран единствено в един екран. И можем да го държим в ръката си!

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР