Светъл пример дават звездите от актьорската гилдия. Голяма част от

...
Светъл пример дават звездите от актьорската гилдия. Голяма част от
Коментари Харесай

Фицата и Донков стават доброволци - slava.bg

Светъл образец дават звездите от актьорската колегия. Голяма част от тях избраха да не си стоят вкъщи, а да оказват помощ на обществото.

„ Отивам да съм жива мощ. Готов съм да оказвам помощ на хората и страната. Да, сега съм незает, да, сега грижа за две фамилии и имам своите отговорности, да, и на мен не ми е умерено, само че превъзмогвам страха.

Въпреки това имам дълг към обществото, към тези, които имат потребност от помощ. А може би това е единственият метод да се оправим с тази криза—всеки от нас да не помни своите неволи. Дошло е време да бъдем по-добри към другия”.

Това сподели артистът Филип Аврамов, във връзка решението си да се причисли към доброволческите отряди на втора линия, които оказват помощ на заболелите от ковид в другите болнични заведения в столицата.

В момента Фицата се грижи за жена си—Севинч Ибрахим, която работи като сестра в „ Пирогов”, само че сега е по майчинство. Младата певица се усеща отлично и изцяло поддържа ограниченията на щаба и държавното управление за справяне с рецесията.

Деян Донков също е подготвен да се включи, в случай че се наложи, с помощта си.

Вчера той пусна видео в инстаграм, на което се подстрига нула номер в символ на съпричастност към дейностите на ген. Мутафчийски.

„ Дошло е военно време и по тази причина и аз като в казарма се пущам нула номер. Искам в символ на взаимност с всички доктори и тези, които им е мъчно в този миг, да изразя поддръжката си за тях—можете да разчитате на мен”, показа Донков.

В същото време брачната половинка му Радино прикани колежките си да не скучаят, а да развличат хората със занимателни клипчета в обществените мрежи.

Владо Карамазов и Камен Донев също станаха част от доброволческите отряди. „ Може би природата ни удря просрочен пестник, от който да се стреснем. Защото ние, хората не успяхме да се организираме и да я запазим жива и да не я унищожаваме. Останете у дома, апелирам ви”, прикани Карамазов.

За същото прикани и Камен Донев.

„ Много разбирачи се навъдиха и доста артисти, които се майтапят с ситуацията сега. Не е ок това, просто тъй като по-добър метод не е измислен—превенция, това е. Да защитим себе си и околните си хора”, разгласи артистът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР