Свещеник твърди, че е дискриминиран, защото синът му не е

...
Свещеник твърди, че е дискриминиран, защото синът му не е
Коментари Харесай

Свещеник пропищя: Дискриминиран съм, не пускат сина ми на градина заради липса на имунизации!

Свещеник твърди, че е дискриминиран, тъй като синът му не е позволен до детска градина поради липса на наложителните имунизации. Случаят на 44-годишният отец Евгени Янакиев от Сливен бе разказан в " Часът на Милен Цветков ". Свещеникът е татко на 9 деца. В знак на митинг последните две от тях не са ваксинирани. Записал сина си в детска градина " Мак ". Там приели детето, само че по-късно то не е позволено до забавачката, тъй като няма наложителните имунизации.

Заради това бащата твърди, че е дискриминиран и е подал тъжба в Комисията за отбрана от дискриминация. " Трябва да има право на избор, на осведоменост. Когато ни вършат рентген, ни желаят да подпишем документално единодушие. За имунизациите никой не ни осведоми - когато се роди едно дете, никой не пита родителите дали са съгласни, а му слагат ваксина ", сподели свещеникът.

" Детето ми дискриминирано - то желае да е в градина, да се среща с други деца. Законът не разрешава това, само че той разрешава на други деца, които по медицински аргументи нямат имунизации, да посещават градина. За тях може, а за моето дете - не. Тези двойни стандарти на всички ни писнаха ", сподели отец Евгени.

Директорът на детската градина изясни, че е детето е било признато, тъй като останал с усещането, че следва да му бъдат направени имунизациите.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР