Свекървата и мъжът ми измислиха всичко, за да ми вземат

...
Свекървата и мъжът ми измислиха всичко, за да ми вземат
Коментари Харесай

Майката, обвинена в побой над бебето си, с шокираща версия за случилото се

Свекървата и мъжът ми измислиха всичко, с цел да ми вземат детето. Това съобщи 25-годишната Рукия Сирачка, майка на 11-годишния Сабри, която се трансформира в основен воин в полицейските летописи, поради обвинявания, че е пребила бебето си.

Историята за побоя е разказана на полицията от бащата на детето и неговата майка от град Мадан, където Рукия е отишла като снаха.

Екип на Struma.com се свързва с упрекнатата в нечовечен побой майка, която споделя потресаващия си роман с медията. Рукия е в квартирата си в Мадан, където живеела с обичания си Благовест.

Младата жена споделя историята си през сълзи, заобиколена от татко си, сестра си и нейния брачен партньор. Докато Рукия храни дребния Сабри, татко й плаче в телефонната слушалка, споделяйки, че през вчерашния ден той и фамилията му са претърпели най-големия си призрачен сън. Полиция отвела внучето му, до момента в който в една от стаите пищяла щерка му Рукие.

Ето и историята, разказана от Рукие:

"Запознах се с Благовест на морето, бързо се влюбих и след към 2 седмици, без изобщо да го познавам заживяхме дружно. Много скоро забременях и се стартира терора. В връзките ни започнаха да се бъркат майката и бащата на Благовест, подкокоросваха го и той стартира съвсем всяка вечер да ми протяга ръка.

Една нощ през март в един от свадите под въздействие на майка си и татко си той ме изгони, спях на студа в беседка, щях да умра.

От този гнет родих в 7 месец, постоянно когато съм желала да си потеглям, Благовест ме плашеше, че ще ме убие, ще ме разчекне, ще посегне и на мен и на фамилията ми и аз стоях. Майка му постоянно е желала да става каквото каже, да вземе детето, а мен да ме няма.

И предиздвикала сина си да търси всевъзможен мотив да ме изгони. Сложили скрита камера да ме следят по какъв начин си виждам бебето. Терорът беше непрестанен, посягал ми е дори и татко му. Тези дни започнах да се приготвям да се прибера в Якоруда, тъй като не устоях на това принуждение и те измислиха, че съм пребила детето, с цел да ми го вземат.

Свекървата разправяла, че детето е бито. Отмъкнаха го. Не съм спала, не съм яла. Адът слезе при мен.

С другари открих юрист от Благоевград, страхотна жена и професионалис, неотложно одобри майчината болежка като своя и се зае с моя случай. Прегледали камерата, която разкрили служителите на реда и се вижда, че аз детето си не съм била. Благовест и майка му са излъгали и обществените и полицията. Сега ще дават отговор за тази неистина. Задържаха ги.

Благодаря на адвокатката от все сърце, детенцето е при мен, през целия ден не беше яло, изяде 2 пъти повече Хумана и заспа /Рукие плаче в телефонната слушалка/.

Ще ги осъждам, ще ги осъждам до дупка за това, което предизвикаха на мен и бебето ми. А и законът ще ги съди, за лъжесвидетелстване ", споделя Рукие.

Рукия Сирачка е приключила педагогика в Югозападния университет семестриално, пристигнал Сабри на бял свят и не съумяла да се дипломира.

"Когато се посъвзема от този пъкъл, в който живях, ще се върна в университета ", сподели младата майка, ужасена от претърпяното.

Както БЛИЦ заяви , по случая е стартирано досъдебно произвеждане. Уведомени са Отдел "Закрила на детето " при Дирекция "Социално подкрепяне " в гр. Мадан, като е извършен мултидисциплинарен съвет.

Разпоредено е от Районна прокуратура-Смолян - Териториално отделение-Мадан правенето на обществен отчет по случая.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР