Свекърва ми ме мрази и постоянно се оплаква от мен.

...
Свекърва ми ме мрази и постоянно се оплаква от мен.
Коментари Харесай

Отношенията със свекърва ми винаги са били лоши

Свекърва ми ме ненавижда и непрекъснато се оплаква от мен.

Отношенията ми със свекърва ми въобще не се положителни, тя постоянно е недоволна. Беше доста взискателна от първия ден.

Със брачна половинка ми живеем в жилището на майка му, само че тя не ме харесва. Винаги се заяжда поради всякакви дреболии. Въпреки че, правя цялата домакинска работа. Тя ме приема за слугиня и даже не си мие чиниите. В същото време тя не харесва нищо, което върша.

Не съм почистила добре, не съм изпрала облеклата добре, не съм добавила задоволително сол, по-късно съм пресолила ястието …

Отначало се пробвах да не отвръщам на сходни дреболии. Мислех, че в последна сметка тя ще одобри избора на сина си и ще заживеем дружно умерено. Тя, обаче, искаше синът й да обръща повече внимание на нея, в сравнение с мен. Винаги се бъркаше в нашето семейство.

Една вечер, приятелката на свекърва ми пристигна на посетители и чух свекърва ми по какъв начин се оплаква от мен. Според нея, аз съм неприятна стопанка, неприятна брачна половинка и въобще не заслужавам сина й.

Просто, бях доста афектирана от тези думи – прекарах през целия ден около печката, подготвих вечеря за нея и нейната другарка, почистих жилището и тя към момента беше недоволна.

След това, плаках цяла вечер и описах на брачна половинка си всичко. Той сподели, че ще приказва с майка си и че би трябвало да бъда търпелива. Но истината е, че свекърва ми ме ненавижда.

Колкото и да се пробвах, не можах да отвръщам по-нежно и да изчистя недоразумението. Последната капка бяха нейните думи, когато през целия ден чистих жилището, пазарих, изпрах всички облекла, а свекърва ми през целия ден лежеше на дивана.

След това, отидох да взема щерка си от детската градина. Когато се прибрах у дома, започнах да сготвям. Когато цялото семейство седна на масата, свекърва ми стартира да се подиграва на моите сарми. Тя предизвикателно ровеше в чинията и се оплакваше, че не били сготвени добре. Не чаках такова оскърбление.

Приближих се, взех чинията от ръцете й и изхвърлих яденето. Тогава тя сподели, че няма да яде нещата, които сготвям, тъй като не са вкусни. Казах й че, в случай че тя умее да готви по-вкусно, да сготви тя. Свекърва ми беше смаяна, а аз отидох в стаята си.

Вижте още: Лесна рецепта за торта “Наполеон ”

Засрамих се от постъпката си, тъй като тя е майка на мъжа ми. Но пострадвам поради това, че не се разбираме и не мога да дремя нощем. Не знам по какъв начин да се сприятеля с нея.

Какво да върша?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР