Свекърва ми е много мила, но наивна жена. Готова е

...
Свекърва ми е много мила, но наивна жена. Готова е
Коментари Харесай

Как се отблагодарихме на свекърва ми за нейната доброта

Свекърва ми е доста блага, само че наивна жена. Готова е да направи безусловно всичко, за което я помолят. Когато щерка й изиска да продаде жилището и да се реалокира при нея, с цел да изплати заемите си, дамата се съгласи. Дъщеря й незабавно взе парите и изплати задълженията си. И месец по-късно тя закара личната си майка в старешки дом, тъй като била прекомерно шумна и постоянно боледувала. Можете ли да си визиите това? Кой гони личната си майка?

Ние със брачна половинка ми взехме решение, че дамата ще живее при нас. Живееше добре в нас, само че се усещаше некомфортно.

Това не можеше да продължава дълго и взехме решение да й купим къща на село. Намерихме й подобаваща обзаведена къща. Имаше всички улеснения, даже и дребна градинка. Къщата я приписахме на брачна половинка ми, с цел да не направи сестра му отново някой номер.

Скоро зълва ми разбра, че майка й има къща и незабавно пристигна със сина си. Тя стартира да се извинява и да се преструва, че съжалява за глупавите си дейности. А свекърва ми, естествено, че й елементарни. Заживяха отново дружно. Но ние не искахме да им се месим. Един ден зълва ми разбра, че къщата е приписана на името на брат й, а не на майка й. В същия ден тя си опакова багажа и се върна. Планът й се провали.

Свекърва ми в този момент живее там и не може да се нарадва. Тя има хубава и уютна къща, красива градина и цъфтящи цветни лехи. Приятели и съседи идват при нея, с цел да обсъдят всекидневието си. Жената стана локална звезда с помощта на ягодите, които е отгледала.

Тя е доста добра и по тази причина постоянно среща зли хора, които се стремят да я употребяват. Но едно нещо знам сигурно, че със брачна половинка ми взехме вярното решение, като й купихме лична къща. Свекърва ми го заслужава!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР