Свежо и забавно настроение нахлу в софийското метро - международният

...
Свежо и забавно настроение нахлу в софийското метро - международният
Коментари Харесай

Розова мотриса в софийското метро

Свежо и занимателно въодушевление нахлу в софийското метро - интернационалният бранд foodpanda внесе цвят в сивотата на подземната железница с живописен розов трен, от чиито порти ни приветстват облиците на познати и обичани лица. Мотрисата потегли през днешния ден в 10.30 часа от метростанция „ Летище София “.

Появата на ексцентричния трен е кулминационна точка на акцията „ Твоят избор, твоята храна “. Кампанията се реализира с партньорството на Prodesign.

Инициативата е част от маркетинг тактиката на foodpanda, избирайки млади, динамични и надарени обществени лица, които въплъщават визията и полезностите на марката и неговите консуматори. На локално равнище лицата, в които foodpanda се припознава, са Владо Карамазов - сполучливият и различим български актьор; Деница Караславова - младата, нашумяла изпълнителка; Иван Тишев и Надя - една от най-популярните български двойки, които въплъщават динамичния забързан градски живот; Стан и Стефи - известни инфлуенсъри и писатели, образец за подражателство на по-младите; и Антоанет Пепе със брачна половинка си Филип и двете им дъщери, въплъщение на актуалното семейство.

Техните облици ще радват потребителите на световния бранд от всички информационни канали - метро, аутдор, цифрови акции. А изборът на мотриса с ведра, розова промяна, ще трансформира пътуването от вкъщи до офиса и назад в едно прелестно и цветно преживяване.

Розовият трен е самобитно въплъщение на бързината, с която foodpanda доставя обичаното ядене. Средното време за доставка на foodpanda е 33 минути, като това е времето, в което се придвижваш с метро от Летище София до центъра.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР