Свежа вълна от фестивали ще залее“ Бургас през следващите дни.

...
Свежа вълна от фестивали ще залее“ Бургас през следващите дни.
Коментари Харесай

Свежа вълна от фестивали ще „залее“ Бургас през следващите дни

Свежа вълна от фестивали щ е „ залее “ Бургас през идващите дни. Жителите и гостите на морския град ще са прелестно затруднени кое събитие да изберат, с цел да се насладят на запаметяващи се летни страсти, оповестиха от Общината.

Бургас е хазаин на първия по рода си Remotion Fest Burgas, който събира цифрови номади, фрийлансъри и ИТ експерти. Организатори на събитието са Община Бургас и общинското комерсиално сдружение „ Иновационни системи “ ЕООД. Remotion Fest Burgas се организира сред 21 и 25 юни.

Билети за единствения по рода си фестивал в България може да се закупят от URBO и TICKETSTATION. Международни лектори от Португалия, Франция, Германия, Испания, Ирландия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Турция, Нидерландия и Румъния ще споделят своя опит пред аудиторията.

В програмата са включени две елементи - конферентна и развлекателна. Конферентната част ще се реализира в Конгресен център – Бургас. Фестивалната зона ще включва къмпинг, място за релакс, сцена, открит бар и други.

За тези, които желаят да движат плановете си от морския бряг, ще бъде обезпечена интернет съгласуваност и работни кътове на закрито. Предвидени са още зона за полемики, зона за вдъхновители, АРТ зона и зона за спорт. Събитието е ориентирано към тези хора, които имат опция да работят от всяка точка на света в областта на цифровите технологии. На фестивала ще бъде показан капацитетът на бургаския район измежду хората, които могат и желаят да работят от плажа.

Подробна информация за фестивала е качена на интернет страницата:. На 23 юни започва и най-новото културно събитие – фестивалът „ Бургас-вълнуващ и артистичен “, който ще продължи до 25 юни (неделя) и ще включва разнообразни местоположения в града.

Очаква ни огнено шоу и приказни герои, театрални работилници. Спектаклите в неговата стратегия ще бъдат изпълнени от артистите на Театър „ Жар “, Театър на огъня и сенките „ Файъртър “ и „ Палячи “, които са част от фестивала.

В първия фестивален ден пространството пред Плувен комплекс „ Парк Арена ОЗК “ ще се трансформира в „ огнена сцена “ за артистите от спектакъл „ Жар “. Спектакълът им „ Пробуждане “ ще пресъздаде мистичното пътешестване на Душата към нейното избавление.

Труден, изпълнен с трудности, рискове и страхове ли ще бъде нейният път? Елате да видите на 23 юни, от 21:00 ч., пред „ Парк Арена ОЗК “! Пълната стратегия за фестивала можете да откриете тук: 

Ако има място, където вълшебствата и желанията се сбъдват, то това е остров Света Анастасия. Най-магичният фестивал - Биле фест, се завръща там за следващо лято. Той ще се организира на 23, 24 и 25 юни - петък, събота и неделя.
 

И тази година разнообразни изложители ще показват своя продукция в границите на събитието. Първият курс до остров Света Анастасия ще бъде в петък, 23 юни от 10.00 часа. За да е запаметяващ се, Биле фест ще предложи и музикални прекарвания.

На 23 юни - петък, от 11.00 часа, отбор " Странджа " ще показа въздействащ танцов театър, отдаден на фолклорната магия. В съботния ден, от 11.00 часа, посетителите на острова ще съпреживеят ритуала " Еньова младоженка ", пресъздаден от СФА „ Китка “, с живописен началник Мария Маркова-Халачева.

В духа на Еньовден ще бъде сплетен специфичен венец от билки - Еньовденски венец за здраве. В неделя, с изключение на базар на изложителите, всички „ островитяни “ ще се насладят на културна стратегия с разнообразни акценти. И тази година ползата към Биле фест е огромен и местата за морско странствуване бързо се изчерпват.

За да бъдете част от това неповторимо събитие, е належащо да извършите своята резервация за пътешестване до остров Света Анастасия на тел. 0882/004-124. Двата кораба „ Бургус “ и „ Анастасия “ ще обслужват курсове в трите дни - от 10:00 часа, 10:15 часа, 13.30 и 17.00 часа. Ще има и спомагателни курсове в 11:30 и 15:00 часа.

Ако всичко това не ви е задоволително, Бургас ще ви предложи още един фест. Готови ли сте да се потопите в едно свежо и зелено прекарване? Екипът на „ Грийнбург “ провежда забавно събитие, което ще се организира на 23, 24 и 25 юни - петък, събота и неделя.

Мястото е Регионална библиотека „ Пейо Яворов “. На „ Greenburg Fest “ ще се потопите в три дни, изпълнени със зелени лекции, работилници, кръгли маси, куизове и доста други. Очаквайте изкуство, музика и присъединяване на надарени музиканти от цялата страна.

Събитието ще бъде наситено с интерактивни интензивности, където можете да споделите хрумвания и опит с други участници, да научите новости, свързани със зеленото предприемачество и екологичната информираност.

Програма тук:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР