Свежа, лятна, модерна книга, подходяща за жени от всякаква възраст,

...
Свежа, лятна, модерна книга, подходяща за жени от всякаква възраст,
Коментари Харесай

Когато Януари срещна Август - идеалното лятно четиво

Свежа, лятна, съвременна книга, подобаваща за дами от всякаква възраст, която има капацитет да откри фенове и измежду мъжката аудитория.

Авторка на сантиментални романи, която към този момент не има вяра в любовта и утвърден публицист, който e изгубил ентусиазъм се сблъскват в предизвикателство с непредвидени последствия!
 Време е за рисково подчертани очи и сетивен взор от YSL! Edna предлага Време е за рисково подчертани очи и сетивен взор от YSL!
Дженюъри Андрюс написа сантиментални книги, които мигновено се трансформират в бестселъри. Огъстъс Еверет е приет създател на художествена литература. Тя приключва историите си с благополучен край, а той убива всичките си герои. Единственото, което ги свързва, е креативният блокаж и прилежащите къщи на плажа.

Докато Дженюъри се готви да се изправи пред тайните на своя татко и пробва да превъзмогне болката от ненадейно изменничество, Огъстъс желае да затвори всички порти към предишното.

Двамата подписват договорка, която ще ги извади от зоната им на комфорт, а вероятно и от блокажа. Той ще напише сладка и сантиментална история, а тя – идващия огромен книжовен шедьовър. Всеки ще помогне на другия и никой няма да се влюбва. Тъй като това би било факсимиле... нали?

 книга ИК " ЕРА "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР