СВДР привика на разпит лидери от агитката на футболен клуб

...
СВДР привика на разпит лидери от агитката на футболен клуб
Коментари Харесай

СДВР привика лидери на Сектор Г в навечерието на мача с Левски


СВДР привика на разпит водачи от агитката на футболен клуб ЦСКА-София по отношение на тъжба на синдика Дора Милева поради проваления първи търг за емблемата и имуществото на банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД през тази пролет, осведоми Българска телеграфна агенция.

Тогава дамата от Кърджали се оплака поради възпрепятстване на работата й, опити за оказване на напън и отправяне на закани, в това число и за живота й.

Любопитното е, че търгът се извършен на 30 март и в случай че фактически към Милева са отправяни такива страховити закани, то остава открит въпросът за какво Столична дирекция на вътрешните работи реагира половин година по-късно?

Насроченият за края на март търг пропадна, откакто почитатели и млади футболисти на " алените " блокираха входа на стадион " Българска войска " в Борисовата градина и не позволиха пристигналият с оферта представител на аматьорския клуб ЦСКА 1948 Никола Газдов да я подаде.

Той беше строго охраняван от десетки служители на реда, тъй като появяването му провокира бурно неодобрение от страна на натрупалото се голям брой, което счита, че парите идват от директен съперник на ЦСКА-София от елита.

При определяне на виновниците синдик Милева щяла да заведе наказателни каузи против тях.

Заради проваления първи търг Милева насрочи втори на 30 май в Кърджали, който беше извоюван от компанията на почитателите на " армейците " " Ред Енимълс " ЕООД с оферта от към 8 милиона лв.. Сумата, обаче, към момента не е импортирана поради обжалвания на разнообразни кредитори против разпределянето на парите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР