Сватбите несъмнено са голям ангажимент и същевременно съкровена мечта за

...
Сватбите несъмнено са голям ангажимент и същевременно съкровена мечта за
Коментари Харесай

Каква е мечтаната сватба за всяка зодия /Част 1/

Сватбите безспорно са огромен ангажимент и в същото време съкровена фантазия за всеки влюбен. Безбройните обичаи, ритуали и специфични дати се сортират деликатно и се провеждат в сходство с желанията на младоженците. В актуалните култури двойките търсят изобретателни и обширни способи да възнамеряват сватбата си, защото това е идеалната опция да покажат своя креативен усет. Астрологията играе голяма роля в определянето на вашата персона и жанр, въз основа на дванадесетте зодии. И по този начин, тук е посочен вашият съвършен жанр женитба според от зодията.
Овен
Представителите на този зодиакален знак са изобретателни и огнени. Те не се опасяват да опитат нови неща и постоянно са подготвени да поемат опасности. Така че, тази двойка постоянно ще има предпочитание да провежда блестяща женитба, която е наедно с последните трендове в сектора. Те не са тези, които следват традициите, изключително в случай че това е денят на сватбата им! Тогава всичко е разрешено.
 Най-романтичното предложение за брак или просто опит за избавление? Най-романтичното предложение за брак или просто опит за избавление?
Жител на американския щат Оклахома направи предложение на другарската си, до момента в който полицията го арестува, съобщи БГНЕС. По информация...
Телец
Телците биха харесали винтидж атмосфера на сватбата си. Те биха желали да създадат семпла и уютна женитба единствено с най-близките си хора, които ги почитат и обичат. Цветята и светлините могат да бъдат добра тематика за женитба за Телците, защото те са фенове на пленителната хубост.
Близнаци
Представителите на този знак имат вяра в основаването на нови неща, събрани от няколко сватбени стила. Те избират да черпят ентусиазъм от разнообразни сватби, а може би даже от време на време от филми и книги, с цел да основат мечтаната си женитба. Те също по този начин се стараят да включат желанията на колегата си наедно със своите в сватбения проект.
 Можем да познаем за коя ЗОДИЯ ще се ожениш... съгласно твоята Можем да познаем за коя ЗОДИЯ ще се ожениш... съгласно твоята
Всяка зодия си пасва най-добре с няколко от другите. На какъв човек ще попаднеш, това към този момент е шанс. Ще се опитаме да познаем за коя зо...
Рак
За Раците сантименталните песни би трябвало да бъдат наложителни на сватбата им. Тяхната сладка и сензитивна душа изисква женитба, която не е прекомерно блестяща, само че е задоволително приятна, с цел да се помни цялостен живот. Те биха желали да я опростят, тъй като гостите им са главният фокус.
Лъв
Лъвовете биха се възхищавали на велика и блестяща женитба със комплицирани елементи, които резонират с тяхната еднаквост. Те считат, че сватбите постоянно би трябвало да бъдат с екстравагантна атмосфера и по тази причина няма да вършат взаимни отстъпки, когато става въпрос за включване на всички изискани детайли в сватбата им. Все отново за тази женитба би трябвало да се приказва седмици, даже месеци наред.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР