Сватбено изложение в София се превърна в полезно шоуСветлинно шоу

...
Сватбено изложение в София се превърна в полезно шоуСветлинно шоу
Коментари Харесай

Сватбено изложение в София се превърна в полезно шоу

Сватбено ревю в София се трансформира в потребно шоу
Светлинно шоу за сватбата ви или каква са трендовете в булчинските рокли, да вземем за пример. Това са единствено част от нещата, за които може да разберете на сватбеното ревю Balkanica Wedding & Honeymoon Expo, което споделят уредниците, показва посредством водещите компании в бранша на сватбената промишленост необятна гама от артикули и услуги, спестявайки скъпо време и средства на всички бъдещи младоженци, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Единадесето сватбено ревю се организира през днешния ден и на следващия ден. То е ориентирано към всички двойки, на които им следва женитба, само че и към експертите от сватбения отрасъл. Организаторите дават обещание, че тук посетителите ще имат опцията да се срещнат с най-хубавите в областта на сватбените услуги, да се срещнат с новите трендове в сватбената мода, да възнамеряват своето сватбено празненство. През 2019 година повече от 50 компании демонстрират новите си оферти и хрумвания за сватбата, които дават отговор на всяка потребност. Двойките и техните близки тук ще получат професионална информация и консултация, и значително ще могат да провеждат своята свaтба в границите на два дни, споделят уредниците.
 През 2019 година повече от 50 компании демонстрират новите си оферти и хрумвания за сватбат През 2019 година повече от 50 компании демонстрират новите си оферти и хрумвания за сватбат / БГНЕС
На каквото би трябвало да извърнат внимание най-много бъдещите булки, търсейки роклята за сватбения си ден, описа дизайнерът Радослава Лазарова. Тя ги поучава да извърнат внимание на самостоятелните си качества. „ Всяка дама има лични черти, които би трябвало да се покажат, да се подчертаят или да се скрият естествено, не всеки е съвършен. Това е едното, другото несъмнено, всяка дама мечтае за нещо от дете, дано мъничка част от тази фантазия да се притвори в нейната рокля, задачата на дизайнерите е това. Другото е да послушат препоръките на дизайнерите по отношение на трендове, съчетания на цветове и сега настоящите силуети и материи ”, споделя тя. Радослава Лазарова ни демонстрира своята работа и ни споделя за трендовете в актуалните булчински рокли като показва, че най-прекрасна и женствена наклонност е акцентът върху голите плещи. „ Корсетът се завръща на мода, което е прелестно, тъй като с един добре конструиран корсет се оформя прелестна талия и дамата може да подчертае доста красиво с нейната женственост ”, са измежду другите трендове, за които ни описа Радослава Лазарова. Сама млада дама не скри, че от дете е измежду булки, родителите й имат фешън къща на 30 години и тя продължава техния прелестен бизнес.

„ Много е съвременно в последно време нашето светлинно шоу, защото предлагаме опция във въздуха като светлинен резултат да се изпишат имената на младоженците, техни фотоси, може да използваме тяхна музика, също във въздуха летят изображения на сватбена тема като-цветя, сърца, надпис „ Just Married ”, въобще такива сантиментални и красиви изображения ”, описа Боряна Димитрова и прибавя, че в това шоу е доста хубав акцент когато булката вземе присъединяване. „ Ние имаме доста забавни аксесоари като крила, ветрила и светещи пера да вземем за пример, които са бели и са един страховит аксесоар за младоженка. И тя е задоволително да излезе, да се завърти с тях, да направи едно две придвижвания и гостите запомнят вечно този миг и аз през целия си театрален живот не съм чувала такива овации, каквито получава една младоженка когато излезе да изненада хората ”, споделя Боряна Димитрова. Те оферират разнообразни шоу стратегии за събития, в този момент са тук най-много поради техните оферти за сватби.

През 2018 година двойките, техните близки и експертите от сватбения отрасъл, които посетили ревюто, били над 4000. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР