Сватбеният сезон наближава. Очакват се поредните лъскави снимки да заблестят

...
Сватбеният сезон наближава. Очакват се поредните лъскави снимки да заблестят
Коментари Харесай

Най-интересните пикантерии около милионерските сватби в България

Сватбеният сезон наближава. Очакват се следващите лъскави фотоси да заблестят във фийда на обществената мрежа. Дали ще единствено ще плакнете очи от тях, или непосредствено ще черпите хрумвания за вашето идно най-важно събитие в живота, зависи напълно от финансите и желанията ви. Преди да се насладим на тазгодишните сватбени моменти, взехме решение да подгреем с една бомбастична доза от сватбени страсти, идваща от най-лъскавите кътчета и най-богатите фамилии в страната. Вижте част от най-интересните пикантерии към милионерските сватби на България.

След като се консултирахме с екипа на една реномирана златна бижутерия в Пловдив , установихме, че средностатистическият български мъж е подготвен да заплати към 1500 лв. за годежен пръстен. Това е цена, включваща не просто красива направа и неповторим дизайн, само че и наложително съществуване на елмаз (годеж е въпреки всичко!). Бяхме безусловно зашеметени, когато установихме, че у нас към този момент има фамилна двойка, която е подхванала сериозната крачка за женитба с годежен пръстен на цена от цели 100 хиляди $. Става въпрос за неповторимия годежен пръстен на Светлана Василева, понастоящем Г-жа Гущерова. Това, апропо, е една трета от хонорара на Джо Кокър, който си го и получава за почетен посетител и главен музикален реализатор на сватбата на Евгения и Николай Баневи. Според слуховете, съвсем толкоз е получила и Лили Иванова, която също била част от програмата на сватбата на Баневи. За други младоженци обаче музикалната стратегия напълно не е толкоз значима, колкото мястото за провеждането на събитието. Преди към 10 години Весела Тотева и Елин Топузаков дават 10 хиляди лв. за едвам пет часа, с цел да наемат двореца на резиденция Лозенец. Мястото, сигурно, е неповторимо, само че пък петчасова женитба не звучи съществено, изключително за родните географски ширини. Точно противоположното – главозамавайщо празненство с повече от богата музикална и шоу стратегия провежда Софи Маринова. Миналата година тя се омъжи за Гринго (синът на някогашния й съпруг) и бе във вихъра си, тъй като купонът бе ръководен от най-видните родни звезди, в това число Андреа, Гери-Никол, Джена, фолклорни обединения, фокусници и каквото още се сетите.
Кое е по-важно: елмаз от най-скъпата златна бижутерия в Пловдив или сърдечен спомен?
Точно пловдивчани дават отговор по-нестандартно на милионерските показа за красива женитба. През 2018 година България стана очевидец на първата в страната рокерска женитба. Освен че вместо в лимузина, младоженците се возиха на обичаните си мотори, купонът беше замайващ. Отново, по-скромно, само че пък толкоз интимно и емблематично Коцето Калки след години безбрачие реши да се задоми, като се ожени за майката на сина си. Между другото, същият този наследник им беше шафер. Но една от най-красивите звездни сватби за последните няколко години у нас, изрично, си остана тази на Виолета (дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева) и Георги. Въпреки че от заветния ден мина много време, у нас, за него продължава да се приказва като за „ магична женитба “. На събитието Раева персонално съобщи фамилния огън на младоженците. Впечатлени останахме и от ексцентричната женитба на режисьорката Зорница София Попганчева, която сподели „ Да “ на своя обичан измежду мустангите на ранчо “Ел Пасо ”. Те бяха наобиколени от китна природа и хубав залез, предпочитайки ги пред лукса и скъпите заведения за хранене, само че кой знае, може и атрактивната създателка на касовия филм „ Воевода “ преди този момент да е получила скъпо украшение от бутикова златна бижутерия в Пловдив.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР