Сватбеният ден може да бъде много стресиращ за всички включени

...
Сватбеният ден може да бъде много стресиращ за всички включени
Коментари Харесай

По време на сватбата: Булка разкри по шокиращ начин, че младоженецът ѝ изневерява

Сватбеният ден може да бъде доста стресиращ за всички включени в процеса, само че всекидневно това са приятни нерви, които минават. Неспокойните пеперуди в стомаха в множеството случаи са от наслада, неспокойствие и неспокойствие за новото, което следва.

Но една младоженка е изпитала различен тип стрес и нерви тъкмо преди сватбената си гала, до момента в който е стояла пред олтара, разкривайки, че годеникът ѝ не ѝ е правилен.

В нощта преди сватбата, бъдещата младоженка получава смс от чужд номер, в който друга жена ѝ разкрива, че годеникът ѝ води двойнствен живот и има загадка връзка с нея от много време насам . Булката взема решение да показа историята си в интернет, с цел да помогне и на други дами, които са се сблъскали с сходно предизвикателство.

Вечерта преди сватбата се бяхме събрали с моите шаферки и пиехме шампанско. Изведнъж получих известие от чужд номер, в което имаше скрийншоти от диалози сред моя избраник и някаква жена. Най-отдолу индивидът, изпратил известието, ми пишеше: "Аз не бих се омъжила за него, а ти? ". Като доказателство, въпросната жена ми беше изпратила и фотография на нея и приятеля ми, както и техни известия от преди два дни. Оказа се, че двамата имат връзка от месеци, която продължава и сега.

 женитба Thinkstock

Годеникът и любовницата са си разменяли известия от рода на: "Този уикенд. Аз и ти. Нямам самообладание да те имам. ", "Тялото ти е ужасно и знаеш по какъв начин да го използваш. Иска ми се приятелката ми да беше добра колкото теб. "

Кейси, както се споделя злощастната булка, споделя, че незабавно е събрала две и две и е осъзнала, че всичко това е истина. Тя не можела да повярва каква глупачка е и била в безспорен потрес. Приятелките ѝ незабавно поискали от нея да анулира сватбата, само че тя решила да намерения над случилото се и да изчака до идващия ден. Когато се събудила, Кейси знаела тъкмо какво би трябвало да направи.

Тя събрала цялата си мощ и храброст на света и отишла на сватбата си, само че вместо да прочете обета си пред олтара, тя прочела на всеослушание пред всички известията, които годеникът ѝ и неговата държанка са си разменяли.

 младоженка женитба Unsplash

Вървях към олтара, приятелят ми видя погледа ми и незабавно разбра, че нещо не е наред. Аз не изглеждах като щастлива, влюбена жена, а като човек, подготвен на всичко. Обърнах се към фамилиите и приятелите ни и споделих - "Днес няма да има женитба. Но ще има истина. Алекс не е индивидът, за който се показва. " Годеникът ми се опита да ме хване за ръка, беше бледен, само че аз се сдържах, извадих телефона си и започнах да чета. Накрая той избяга от църквата дружно с кума.

След това булката се е обърнала към гостите и им е споделила следното:

Обичам ви, това беше извънредно мъчно, само че се веселя, че всички сте тук. Днес няма да има сватбено празненство, само че ще има празненство в чест на истинната, намирането на същинската обич и следването на сърцето, въпреки и да боли.

Така тази смела жена трансформирала този печален и сложен миг в едно огромно празненство и не разрешила и за момент да се почувства нещастна!

 женитба младоженка Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР