Сватбените тържества са чудесен радостен повод за събирането на роднини

...
Сватбените тържества са чудесен радостен повод за събирането на роднини
Коментари Харесай

Приказните кралски сватби: Красиви булки, рокли и целувки

Сватбените тържества са превъзходен щастлив мотив за събирането на родственици и другари, с цел да бъде отпразнувана любовта сред двама души. Когато става дума за кралски сватби обаче, нещата получават един по-различен смисъл – романтика, приказни истории и доста искра.

Пет приказни сватби от света на кралските особи (СНИМКИ)

Ето за какво събрахме на едно място пет приказни сватбени истории от света на кралските особи.

Принц Карл Филип и София Хелквист
 Принц Карл Филип и София Хелквист Gulliver/Getty Images
Шведският принц Карл Филип се ожени за някогашната риалити звезда и модел София Хелквист през 2015 година. Двамата се венчаха на обилна гала в параклиса на Кралския замък в Стокхолм.

Сватбената гала се състоя в наличието на кралското семейство, представители на държавното управление и Народното събрание, другари и родственици на булката и младоженеца.

След брачната гала София получи купата принцеса и херцогиня на Вермланд.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън Gulliver/Getty Images
Едва ли има някой, който да не е чул за грандиозната женитба на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година. Двамата се ожениха в Уестминстърското абатство на обилна гала, която притегли голям зрителски интерес по целия свят и вдъхна нов живот на монархията.

Вижте сватбата на Уилям и Кейт в фотоси в галерията тук

Уилям и Кейт бяха оповестени за херцог и херцогиня на Кеймбридж от британската кралица Елизабет Втора.

Майк Тиндъл и Зара Филипс
 Майк Тиндъл и Зара Филипс Gulliver/Getty Images
През 2011 година внучката на английската кралица Елизабет Втора Зара Филипс се омъжи на британския национал по ръгби Майк Тиндъл на скромна частна гала в шотландската столица Единбург.

Вижте повече за сватбата на Майк Тиндъл и Зара Филипс тук

Церемонията по бракосъчетанието се състоя единствено в наличието на другари и родственици в параклиса Канънгейт Кърк на Единбургския замък.

Принц Ернст-Аугуст и Екатерина Малишева
 Принц Ернст-Аугуст, правоприемник на една от огромните европейски аристократични семейства, се ожени в фамилното имение на династията Хановер за съветската фешън дизайнерка Екатерина Малишева, макар несъгласието на татко си Guliver/Getty Images
Принц Ернст-Аугуст, правоприемник на една от огромните европейски аристократични семейства, се ожени в фамилното имение на династията Хановер за съветската фешън дизайнерка Екатерина Малишева, макар несъгласието на татко си.

Когато немски принц се ожени за съветска дизайнерка (СНИМКИ)

На церемонията в църквата Маркткирше в Хановер участваха доста звезди и представители на аристократични фамилии от цяла Европа. Младоженецът беше съпроводен от брат си принц Кристиан и сестра си принцеса Александра. Присъстваха и децата на принцеса Каролина Монакска, която е омъжена за татко му, принца на Хановер.

Сватбата, едно от събитията на 2017 година в Германия, се състоя, макар че бащата - принц Ернст Аугуст Хановерски, се опълчи на този съюз, угрижен за ориста на фамилни парцели в Германия, по-специално земи и гори в Долна Саксония.

Джеймс Матюс и Пипа Мидълтън
 Джеймс Матюс и Пипа Мидълтън Gulliver/Getty Images
Пипа Мидълтън, сестрата на херцогиня Катрин, може да не е кралска персона, само че се омъжи като такава. Сватбата ѝ с финансиста Джеймс Матюс беше измежду събитията на 2017 година, а шафери бяха не кои да е, а точно децата на принц Уилям и херцогиня Катрин - принц Джордж и принцеса Шарлот.

Сватбата на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс (СНИМКИ)

Сред гостите бяха кралски особи от младото потомство и доста звезди.

Пипа Мидълтън избра за сватбената си гала рокля на дизайнера Джайлс Дийкън - дантелена, с пай ръкав и деколте на гърба. Тя бе прилепнала по тялото до кръста, а полата бе богато разкроена. Роклята бе направена по този начин, че да наподобява без шевове.

Вижте сватбената рокля на Пипа Мидълтън в елементи в галерията тук

Воалът на булката бе от Стивън Джоунс, съпроводен от красива дребна тиара. Сатенените ѝ обувки в цвят слонова кост бяха от Маноло Бланик.

Вижте още кралски искра в фотоси:

Три кралски особи, които ще ви накарат да се усмихнете (СНИМКИ)


Най-красивите кралски особи (СНИМКИ)

Когато майка и щерка съчетаят тоалета си: Кейт и Шарлот (СНИМКИ)
  По тематиката Сватбата на Уилям и Кейт Класираха най-стилните булки на всички времена Три от най-скъпите сватби в света на звездите (СНИМКИ/ВИДЕО) Пипа Мидълтън се омъжи

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР