Сватбените планове на Деси Банова и Росен Плевнелиев са се

...
Сватбените планове на Деси Банова и Росен Плевнелиев са се
Коментари Харесай

Плевнелиев отменил сватбата с Деси в Гърция - ето защо подписали тайно у нас

Сватбените проекти на Деси Банова и Росен Плевнелиев са се трансформирали на 180 градуса безусловно дни, преди да сложат подписите си под брачното си удостоверение, научи ПИК. Както стана ясно по-рано през днешния ден, синоптичката към този момент е госпожа Банова-Плевнелиева, откакто публично пристана на някогашния президент.

Както самата Банова нееднократно посочи при появите си в " Деси Банова АГ " (разбирай в " На кафе " по Нова тв - б.р.), желанието й бе да се омъжи за политика отвън България, с цел да не бъде притеснявана от папараци. В следствие се разбра, че бъдещото семейство се е насочило към Урануполи, курортно населено място на полуостров Халхидики и локалния ВИП-ризорт " Двореца на орлите " (Eagles Palace).



Плевлениев обаче попарил мераците на изгората си, откакто разсъдъкът надвил над възприятията му. Най-богатият президент на България се осъзнал, че не е редно да подвига женитба тъкмо там, откъдето стартира нещастието с първородния му наследник Филип. Именно на Халхидики, където преди три години Плевнелиеви бяха на отмора, на Филип му става неприятно и фамилията му по неотложност се връща у нас. 

Филип Плевнелиев бе признат по неотложност в Националната кардиологична болница. Лекарите се оказаха безсилни против извънредно рядкото му заболяване, протичало без никакви признаци и признаци по време на растежа, което е довело до остро разслояване на аортата от излизането й от сърцето по цялото продължение на тялото. Това е провокирало кръвоизлив в организма, предизвикал съдбовния край за малко време. 

За да не бъде укоряван, че се е оженил на същото място, Плевнелиев надделян над Банова, която въпреки всичко склонила церемонията да бъде в България и да премине при безспорна секретност.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР