Сватбата на Цеци Красимирова, която със сигурност е светското събитие

...
Сватбата на Цеци Красимирова, която със сигурност е светското събитие
Коментари Харесай

Вижте Цеци Красимирова като булка

Сватбата на Цеци Красимирова, която сигурно е светското събитие на година, притегли вниманието на светските хроникьори в цяла Европа . Само Woman.bg обаче може да ви покаже първите фотоси от нея.



Както бе оповестено формалните фотографии от тържеството, на което българката се врече на американския милионер Майкъл Струмейтис, са благосъстоятелност на влиятелно списание, само че Woman.bg съумя да обезпечи няколко фрагмента на своите читатели.



В неделя вечер Красимирова сподели „ да” на своя фаворит на изискана гала под звуците на арията „ Наздравицата” от операта „ Травията”, до момента в който танцьори валсуваха край гостите.



Бракосъчетанието се извърши в древен палат в красивия испански град Ситжес, покрай Барселона. Историческата обител се трансформира в същинска цветна градина, покрита цялата със свежи цветя, доставени с два тира непосредствено от Холандия.



Цеци се появи на една от старинните тераси на замъка, облечена в приказно красива рокля - дело на родната дизайнерка Евгения Борисова, а от прозорците полетяха бели гълъби. Край нея танцуваха дребни балерини. Тоалетът е доставен до Испания със специфичен превоз, с цел да се резервира истинската му структура.



Костюмът на младоженеца е шит по размер от стилния гуру Том Форд, който е персонален другар с Майкъл Струмейтис. Кумата Вили Боршукова бе избрала за случая дълга алена рокля, а няколко шаферки държаха дългия най-малко 20 метра шлейф на булката.



След бракосъчетанието последва и първата целувка на новобрачните. Сред сватбарите бе и куче, облечено уместно за специфичния случай, в който Красимирова трансформира сватбата си.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР