Сватбата на принцеса Юджини, внучката на кралица Елизабет Втора, ще

...
Сватбата на принцеса Юджини, внучката на кралица Елизабет Втора, ще
Коментари Харесай

Принцеса Юджини избра по-голямата си сестра за кума

Сватбата на принцеса Юджини, внучката на кралица Елизабет Втора, ще се състои в петък в Уиндзорския замък.
 
Младата принцеса е избрала за кума по-голямата си сестра Беатрис. Това излиза наяве от обява на формалните страници на английското кралско семейство в обществените мрежи.
Princess Eugenie and Jack Brooksbank have today confirmed that Princess Beatrice will be Maid of Honour and Jack’s brother, Tom Brooksbank, will be Best Man.
— The Royal Family (@RoyalFamily)

На страницата на кралското семейство в Instagram и Twitter бяха поместени и детски фотоси на дребните принцеси, на едната от които Юджини и Беатрис са шаферки на бавачката си.              

A post shared by (@theroyalfamily) on Oct 10, 2018 at 5:10am PDT
Мнозина във Англия обаче не демонстрират интерес към " другата " кралска женитба през годината, в случай че не става дума да разкритикуват пищността ѝ, отбелязва Българска телеграфна агенция.

 
28-годишната Юджини ще се омъжи за 32-годишния предприемач Джак Бруксбанк в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзорския замък, където се венчаха братовчед ѝ принц Хари и някогашната актриса Меган Маркъл.
 
Британците пазят топли мемоари и за сватбата на принц Уилям, който е втори подред в наследяването на престола, и Кейт Мидълтън, към този момент херцогиня на Кембридж.-->
 
Принцеса Юджини, по-малката щерка на принц Андрю и Сара Фъргюсън, е девета подред в наследяването на престола.
 
Младата жена до момента притегли вниманието най-много със слабостта си към шапките. Шапката, която носеше на сватбата на Уилям и Кейт, стана обект на съвсем толкоз насмешки, колкото екстравагантната шапка на сестра ѝ Биатрис.
 Шапката, която принцеса Юджини (вдясно) носеше на сватбата на Уилям и Кейт, стана обект на съвсем толкоз насмешки, колкото екстравагантната шапка на сестра ѝ Биатрис Шапката, която принцеса Юджини (вдясно) носеше на сватбата на Уилям и Кейт, стана обект на съвсем толкоз насмешки, колкото екстравагантната шапка на сестра ѝ БиатрисGulliver/Getty Images
Друга любопитна детайлност към „ другата кралска женитба “ е, че Би Би Си няма да излъчи церемонията. Това решение провокира комплициране в Бъкингамския замък, а Би Би Си оправда решението си с опасения, че феновете ще са малко.
 
Говорител на малкия екран отхвърли да разяснява тематиката.
 
В края на краищата стана ясно, че телевизия Ай Ти Ви ще излъчи сватбената гала. Според в. " Таймс " това станало по гледище на бащата на младоженката.
 
Тълпата в петък евентуално ще е надалеч по-малка спрямо привляклата над 100 000 души по улиците в Уиндзор женитба на принц Хари и Меган.
 
Погледите са ориентирани към разноските по сигурността, които са оценени на 2 милиона английски лири и ще бъдат платени от данъкоплатците.
 
" Кралската женитба е персонално, частно събитие, превърнато в национално ", се споделя в петиция, подписана от съвсем 40 000 души.
 
Както Меган и принц Хари, принцеса Юджини и Джак са планували да пътуват към 15 минути в карета в Уиндзор. Подписалите петицията приканват това да бъде анулирано. Бъдещите младоженци обаче не желаят да правят отстъпка, предизвиквайки негодуванието на английската преса.
 
За сметка на това кралското семейство ще заплати сватбената торта, която те ще поделят със своите 850 посетители, измежду които ще са Джордж и Амал Клуни. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР