Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл оправда очакванията за

...
Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл оправда очакванията за
Коментари Харесай

Най-забавните реакции след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл оправда упованията за събитие на годината. И като такова, обикновено е реакциите да не стихват още дълго. Докато се обясняват и последните детайлности към огромния ден, потребителите в обществените мрежи не пропуснаха да изразят своето мнение за видяното. И го направиха с нормалния шегаджийски привкус и няколко запаметяващи се мемета.

Бившите на Хари

За изненада на някои, принцът бе поканил на сватбата си две от своите предходни приятелки - Челси Дейви и Кресида Бонас. Двете дами са приели поканата да видят по какъв начин някогашният им се омъжва за друга, само че несъмнено не останаха изключително удовлетворени от видяното.

Особено Дейви. Тя бе снимана с красноречиво изражение, което бе тълкувано от потребителите в обществените мрежи като вътрешен зов " Това можеше да е моята женитба " . Все отново, дамите съумяха да запазят благовъзпитание.

#PrinceHarry's ex #ChelsyDavy at the #RoyalWedding... that face = priceless! pic.twitter.com/rEyFntBzHJ
— Lanette Espy (@NJLaLa) 19 май 2018 година

Кралицата

Освен някогашните на Хари, Елизабет Втора също не изглеждаше по никакъв начин удовлетворена от това, което се случва пред очите й. Въпреки че е дала благословията си за този брак. А методът, по който гледаше Меган, стана мотив за занимателно меме.

Този път тълкуванието на изражението й е: " Когато обмисляш автомобилна злополука, само че се сетиш, че това към този момент си го употребила " . Препратка към съмненията, че кралицата е поръчала да убият принцеса Даяна.

Публикация, споделена от @hahahahhahahahahahhahahahhahhh на Май 21, 2018 в 12:12 PDT

Появи се и друга версия, този път с политически привкус. " Когато първо ти вземат 13 колонии, а след това и синовете ".

Публикация, споделена от Tara Ann (@armed_awakening) на Май 21, 2018 в 12:06 PDT

#royalweddingmeme pic.twitter.com/sAlB4pfQ6Z
— Justin (@2savage2B) 20 май 2018 година

Булката

Докато на някои има идваше да си оскубят косите от гняв, други бяха по-доволни от всеки път . Визираме Меган Маркъл. Все отново, омъжи се за принц. Това изяснява изцяло самодоволната й усмивка , до момента в който маха на тълпата от каляската. Две тълкувания на това изражение просто няма по какъв начин да има.

There is surely someone somewhere furiously typing a script of a Royal comedy in which the frame freezes here and the main character says:

"Yup. That's me. You probably wonder how I ended up here? " #RoyalWedding pic.twitter.com/5CsMfsDPvf
— Jakub Krupa (@JakubKrupa) 19 май 2018 година

Шапката

Аксесоарът, който Камила Паркър избра като допълнение към своя тоалет, провокира неразбиране у мнозина. А други хитро съпоставиха огромната, плоска шапка с плато с мезета .

This is too much! #RoyalWedding pic.twitter.com/quL3Nm2Gxg
— Snarky Mama (@MsSnarkyMama) 21 май 2018 година

Пипа

Роклята на бременната сестра на Кейт Мидълтън се съпоставена с дизайна на известен леден чай. В допълнение се появи и надпис " Кой ги носи по-добре " ", визирайки дребните цветчета по кенчето и по тоалета, струващ 500 паунда .

Публикация, споделена от Ella Bell (@blak.butterflyy) на Май 21, 2018 в 12:07 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР