Сватбата на принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще

...
Сватбата на принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще
Коментари Харесай

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл ще е през май

Сватбата на принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще е през май в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзорския палат, заяви представител на принца, представен от Ройтерс и Асошиейтед прес.

Уиндзорският палат, на запад от Лондон, е една от главните резиденции на кралица Елизабет II. Той е издигнат през XV век и ситуацията там е по-неангажираща, в сравнение с в Уестминстърското абатство, където подписа брак принц Уилям, по-големият брак на принц Хари.

Принц Хари и Меган Маркъл са го избрали, тъй като " за тях той е особено място ".

Меган Маркъл ще получи английско поданство, само че ще резервира и американското си, и ще премине към Англиканската черква преди церемонията.

Кралица Елизабет II ще участва на брачната гала, сподели представител на принца пред кореспонденти в Бъкингамския замък.

В параклиса " Сейнт Джордж " са гробовете на 10 английски крале, в това число на Хенри VIII и третата му брачна половинка Джейн Сиймур, както и на Чарлз I.

Там се дами чичото на принц Хари - принц Едуард през 1999 година В параклиса " Сейнт Джордж " беше молитвената работа за сватбата на бащата на Хари принц Чарлз и Камила Паркър Боулс през 2005 година

(БТА )
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР