Сватбата на Кейти Пери и Орландо Блум може да се

...
Сватбата на Кейти Пери и Орландо Блум може да се
Коментари Харесай

Кейти Пери, Орландо Блум и как се е променила връзката им покрай бременността на певицата

Сватбата на Кейти Пери и Орландо Блум може да се отсрочи за неустановен интервал, само че двамата в този момент са в очакване на първия си общ правоприемник. Бременността на певицата обаче се оказва не толкоз благополучен интервал от връзката им, колкото евентуално са предполагали.

Според източник, непосредствен до двойката, те минават през миг на възходи и спадове, който е обвързван с упованието на новия член на фамилията. А връзките им са се трансформирали доста, откогато Пери е забременяла.

И двамата са се отдали малко повече на напрежението и терзанията за бъдещата си роля на родители. Въпреки че за Блум това е второ дете. Вълнението на певицата е голямо, само че в този момент е примесено с неустановеност поради актуалната обстановка, написа Daily Mail.

Трудностите в връзките сред Кейти и Орландо евентуално са краткотрайно събитие, подбудени от сериозните промени в живота им в последно време. Всe отново, двамата потвърдиха с времето, че държат един на различен, а и им следва най-щастливото събитие, тъй че сме сигурни, че ще се оправят и с тази компликация. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР