Сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям бе истинска сензация

...
Сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям бе истинска сензация
Коментари Харесай

Най-голата рокля на Кейт Мидълтън, ето как спечели Уилям СНИМКИ

Сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям бе същинска сензация и бе следена безусловно от милиони хора по цялото земно кълбо. Малко хора обаче знаят какво тъкмо се крие зад запознанството на една от най-красивите и обичани кралски двойки.

Кейт Мидълътн и принц Уилям учеха дружно в университета Сейнт Андрюс, само че ги събраха не разходките до библиотеката, а провокативната рокля на Шарлот Тод. На благотворително студентско шоу през 2002 година

облеклото на Кейт притегли специфичното внимание на монарха към очарователно момиче.  

Кейт дефилира на подиума в няколко визии, само че последната изуми Уилям, който седеше на първия ред. Мидълтън бе заложила на много палава и напряко гола рокля, която не оставяше кой знае какъв брой за въображението.

Тя бе поставила транспарантна рокля в златисто и тюркоазено, а изпод бе с черен бански. Краят на модела рокля бе украсен с тюркоазена панделка.

Роклята е ушита две години по-рано, като в началото е била замислена като пола. Организаторите обаче решили в последния миг Кейт Мидълтън да я носи като рокля.

На празненство след шоуто Уилям се доближил до бъдещата херцогиня на Кеймбридж и даже се опитал да целуне Кейт. И по този начин се роди връзката им.

Години по-късно съученик на двойката – Бен Дънкан, споделя, че на студентското шоу е имало доста привлекателни девойки, само че Кейт, в своята смела транспарантна рокля, не е оставила никакъв късмет на конкуренцията за принц Уилям – очите му са били безусловно непрекъснато върху нея.

Самата фешън дизайнерка Шарлот Тод споделя, че по това време изобщо не е знаела кой тъкмо ще се появи на шоуто точно в тази рокля, защото не е имала опция да участва на събитието. Няма по какъв начин да не отбележим, че Шарлот е мислела роклята да е с надпис „ изкуството на съблазняването “. Е, очевидно концепцията й е работила тъкмо както е била замислена.

През 2011 година, след брака на Уилям и Кейт, съдбовното облекло беше препоръчано на търг от Кери Тейлър. Роклята съумя да се продаде за колосалните £78 000, като първичната цена през 2002 година

беше единствено $58. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР