Сватбата на годината в Уелс бе отложена! Футболната звезда Гарет

...
Сватбата на годината в Уелс бе отложена! Футболната звезда Гарет
Коментари Харесай

Гарет Бейл отложи сватбата

Сватбата на годината в Уелс бе отсрочена! Футболната звезда Гарет Бейл и годеницата му Ема Рийс-Джоунс трябваше към този момент да са женени.

Те трябваше да се вземат на обилна гала в палат преди няколко дни. Тържеството обаче бе отсрочено поради бъдещия тъст на играча на Реал Мадрид. Мартин бе наказан да лежи в затвор в Америка за измами. Сватбата се отсрочва до неговото излизане, което се чака в края на лятото.

Още една драма се задава към церемонията. Бащата на Ема желае да вземе със себе си младото си гадже Алина Баранова, която е на 29 години. Бъдещата госпожа Бейл се заканила, че в случай че той се появи с мащехата й на тържеството няма да допусне и двамата на него. Ема е срещу тази връзка и не желае да има нищо общо с Алина.
 Бейл и Ема са дружно още от гимназията в Уичърчър. След това тя работи като коафьор, до момента в който Гарет започва обещаващата си кариера. Напуска с него Уелс след прекосяването му в Тотнъм. След това го следва и в Мадрид. Посветила се е на грижите за трите им деца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР