Сватба за близо 1 млн. долара ще вдигне манекенката Цеци

...
Сватба за близо 1 млн. долара ще вдигне манекенката Цеци
Коментари Харесай

Шок! Вижте колко струва сватбата на Цеци Красимирова

Сватба за близо 1 млн. $ ще вдигне манекенката Цеци Красимирова. Тя към този момент приготвя тържеството, което ще се организира в Барселона, написа bgdnes.bg. Бившата обичана на Косьо Самоковеца и американският милионер Майкъл Струмейтис ще се венчаят през месец май в испанския град. Цеци към този момент е изпратила предложения до най-близките си другари в България. Суперскъпото празненство ще се организира в древен палат в Каталуния, чийто наем е към 100 000 евро.

В Барселона се чака да кацнат посетители от целия свят - най-вече сътрудници на младоженеца, който има бизнес империя с произвеждане на марихуана за медицински цели. За най-ценните си посетители Струмейтис ще изпрати персоналния си аероплан.

Майкъл е заречен на бъдещата си брачна половинка да провежда сватбата като в приказките и е подготвен да пръсне доста пари, с цел да угоди на всичките й прищевки. Цеци Красимирова ще облече и скъпа бяла рокля. Оказва се, тя няма да е дело на някоя от международните фешън къщи, а на родна дизайнерка.

" Предстои един от най-вълнуващите планове за булчинска рокля в кариерата ми досега. Предстои ми да покажа какво значи скъпа рокля, в която са вложени същински материали и доста ръчен труд и действително хората да видят какво значи рокля от най-голям клас. Такива рокли могат да бъдат създавани и в България, стига да има кой да ги оцени. Благодаря и на Цеци Красимирова, която има опция да си купи рокля от тези дизайнери, само че избра мен! ", похвали се шивачката Евгения Борисова, която ще създаде суперскъпата рокля. Тя ще прави неповторимото си създание няколко месеца, като ръчно ще инкрустира диаманти в тоалета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР